Ατρόμητος: Υπεύθυνος ανάλυσης αγώνων ο Αντωνόπουλος

Ατρόμητος: Υπεύθυνος ανάλυσης αγώνων ο Αντωνόπουλος

Δημήτρης Τομαράς
Ατρόμητος: Υπεύθυνος ανάλυσης αγώνων ο Αντωνόπουλος

bet365

Η ΠΑΕ Ατρόμητος έκανε επίσημα γνωστή την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Αντωνόπουλο ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Υπεύθυνου Ανάλυσης Αγώνων της ομάδας.
Έχοντας εργαστεί στον Ατρόμητο στο πρόσφατο παρελθόν, ο Γιάννης Αντωνόπουλος δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Ατρόμητο, ξέρω τις συνθήκες που επικρατούν και τα εχέγγυα που παρέχει ο σύλλογος για να κάνω όσο πιο καλά γίνεται τη δουλειά μου. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους ανθρώπους της ομάδας και το τεχνικό επιτελείο που με εμπιστεύονται ξανά».
Τους τελευταίους μήνες ο Γιάννης Αντωνόπουλος παρακολούθησε τη Σχολή Προπονητών αλλά και σεμινάρια στο εξωτερικό που αφορούν στο αντικείμενο του (Performance Analyst).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα