Κρίνεται άμεσα για Ντόλι

Δημήτρης Τομαράς
Κρίνεται άμεσα για Ντόλι

bet365

Παρά το... μπάσιμο της Μονπελιέ ο Ολυμπιακός συνεχίζει να έχει σαφείς ελπίδες για τον Κίγκαν Ντόλι. Η... απατεωνιά της ομάδας του με την ρήτρα και οι αποκαλύψεις του ατζέντη του για την Σίτι!

Ο νεαρός Νοτιοαφρικανός εξτρέμ παραμένει στην μεταγραφική επικαιρότητα για τον Ολυμπιακό. Για τον Κίγκαν Ντόλι η Μονπελιέ φέρεται να έχει το προβάδισμα αλλά και οι Πειραιώτες έχουν τις σαφείς πιθανότητές τους.

Ακόμα και έτσι πάντως η ιστορία αυτή έχει και άλλες παραμέτρους. Όπως ότι η ομάδα του, οι Mamelodi Sundowns, με παρασπονδίες και παράτυπο τρόπο ενώ η ρήτρα του ήταν στις 750.000 ευρώ, την πήγαν στο 1,5 εκατομμύριο.

Η ιστορία του Ντόλι θυμίζει και λίγο Πουλίδο. Υπάρχουν δύο συμβόλαια που έχουν υπογραφεί το 2014. Ένα με ρήτρα 750.000 ευρώ, το πρώτο χρονικά. Και άλλο ένα με την ρήτρα να είναι πιο πάνω. Ποιό είναι όμως το έγκυρο;

Εδώ και σημαντικό χρονικό διάστημα υπάρχει έρευνα σε εξέλιξη για το τι συμβόλαιο ακριβώς έχει υπογράψει ο Ντόλι και ενώ η πλευρά του παίκτη είχε προσφύγει στα αρμόδια όργανα για οικονομικές και άλλου τύπου διαφορές με τον σύλλογό του.

Υπάρχει όμως και συνέχεια. Το 2015 υπεγράφη ένα ακόμα συμβόλαιο, στο οποίο προκύπτει ότι έχουν... πειραχθεί η ημερομηνία υπογραφής του αλλά και διάρκειά του, αφότου έπεσαν οι υπογραφές! Μάλιστα εμφανίζεται σε αυτό μία νέα ρήτρα: 733.000 ευρώ! Η κίνηση του Ολυμπιακού να καλύψει την ρήτρα του παίκτη για να τον κλείσει από τον περασμένο Αύγουστο κινητοποίησε ξανά τους Sundowns, που κίνησαν γη και ουρανό και πήγαν την υπόθεση στο αρμόδιο όργανο επίλυσης διαφορών της χώρας και έτσι το σίριαλ είχε και συνέχεια. Η συνέχεια ήταν να ανέβει ξανά η ρήτρα!

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο ατζέντης του παίκτη, ο Πολ Μίτσελ, αποκάλυψε πως απέρριψε πρόταση για τις ΗΠΑ μέσω... Σίτι! Επίσης ότι δεν υπήρξε ποτέ πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι για τον παίκτη! Αυτό που υπήρχε ήταν πως είχε σταλεί προς τους Σίτιζενς ένα e-mail για τον Ντόλι, με τους Άγγλους να ρωτούν ποιός είναι αυτός ο ποδοσφαιριστής, καθώς πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μίτσελ, δεν τον γνώριζαν καν!

Η Σίτι πρότεινε από μέρους της είτε ο Ντόλι να πάει στη New York City στο MLS είτε να δοκιμαστεί στις μικρότερες ομάδες της Σίτι ή όπου αλλού είχαν συνεργασίες. Η πλευρά του παίκτη απέρριψε όλες αυτές τις επιλογές. Και αυτό διότι υπήρχαν και υπάρχουν ακόμα κρούσεις από ομάδες από την Ευρώπη, όπως ο Ολυμπιακός και η Μονπελιέ.
"Η Σίτι δεν ήξερε καν τον Ντόλι ως παίκτη. Ήθελε να τον πάει σε μία από τις πολλές ομάδες που είχε. Έχει πολλές συνεργαζόμενες ομάδες κάτω από το όνομά της. Σε ΗΠΑ, Ινδία και Αυστραλία. Ήθελαν να τον πάνε στην Αμερική και τη New York City. Αρνηθήκαμε διότι υπάρχουν αρκετές ομάδες από την Ευρώπη που τον θέλουν. Δεν θα αφήναμε ποτέ τον Κίγκαν να πάει στις ΗΠΑ από την στιγμή που μπορεί να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ ή το Γιουρόπα. Σε αυτήν την φάση ο Κίγκαν θέλει να φτιάξει το όνομά του ποδοσφαιρικά. Να εξελιχθεί και να προοδεύσει και μετά να κάνει τα μεγάλα συμβόλαια και όχι να πάει απευθείας στα πολλά λεφτά των ΗΠΑ", σχολίασε ο agent Μίτσελ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα