Ο Νέτο της Σαπεκοένσε περπατάει ξανά! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Νέτο της Σαπεκοένσε περπατάει ξανά! (vid)

bet365

Άφησε για λίγο τις πατερίτσες και με τη βοήθεια του φυσιοθεραπευτή, ο Χέλιο Νέτο κατάφερε να κάνει μερικά βήματα, για πρώτη φορά, έπειτα από την τραγωδία στην οποία ξεκληρίστηκε η Σαπεκοένσε, στα τέλη του περασμένου Νοέμβρη!

Ο Νέτο, ανασύρθηκε από τα συντρίμμια αρκετή ώρα μετά την πτώση του αεροσκάφους που μετέφερε την αποστολή της «Σάπε» στην Κολομβία για τον πρώτο τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα απέναντι στην Ατλέτικο Νασιονάλ.

Είναι ο ένας από τους έξι διασωθέντες της τραγωδίας της βραζιλιάνικης ομάδας, που δεν έπαιξε ποτέ στα δύο σπουδαιότερα παιχνίδια της ιστορίας της και πλέον προσπαθεί ν' αναγεννηθεί από τις στάχτες της.

Έπειτα από έναν μήνα και κάτι, ο Νέτο αρχίζει και περπατάει δίχως πατερίτσες, ωστόσο, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, θα χρειαστεί αρκετό χρόνο ακόμα για να παίξει – αν θα παίξει ξανά – ποδόσφαιρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα