Φέρνει κι άλλο επιθετικό η ΑΕΛ

Φέρνει κι άλλο επιθετικό η ΑΕΛ

Φέρνει κι άλλο επιθετικό η ΑΕΛ

bet365

Κοντά στην απόκτηση ακόμα ενός επιθετικού, βρίσκεται η ομάδα της ΑΕΛ, που φέρνει στην Ελλάδα τον Ισπανό Τσάκο.

Κοντά στην απόκτηση του Ισπανού φορ Τσάκο, είναι η ομάδα της ΑΕΛ, που φέρνει τον Ισπανό για να περάσει από εργομετρικά και αν τα αποτελέσματα είναι καλά, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «βυσσινί»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Έρχεται σήμερα στην χώρα μας για λογαριασμό της ΑΕΛ, ο Ισπανός σέντερ φορ, Χοσέ Αλεχάνδρο Τσακοπίνο Λουσόρο κι αν ανταποκριθεί στις εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.

Ο "Τσάκο" είναι γεννημένος στις 05/11/1988, έχει ύψος 1.90 και ανήκε στην Μαρμπέγια, ομάδα της 2Β της Ισπανίας (3η κατηγορία), με την οποία έδωσε τον τελευταίο του αγώνα στις 18 Δεκεμβρίου, συμπληρώνοντας 18 συμμετοχές με ένα γκολ. Η καλύτερή του σεζόν ήταν η περσινή, όταν με τη φανέλα της Σαν Ροκέ είχε 36 συμμετοχές με 12 γκολ.

Συνοδευόμενος απ' τον μάνατζέρ του, θα μεταβεί απ' ευθείας από την Θεσσαλονίκη στην Βέροια, όπου θα συναντηθεί το βράδυ με την αποστολή της ομάδας, προκειμένου να γνωρίσει το τεχνικό επιτελείο και τους νέους του συμπαίκτες.

Αν όλα πάνε κατ' ευχήν, οι "Τσάκο" και Μίλιτς θα αποτελέσουν το δίδυμο των σέντερ φορ της ΑΕΛ για την συνέχεια των υποχρεώσεών της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα