Χωρίς αναβολές η 16η αγωνιστική

Χωρίς αναβολές η 16η αγωνιστική

bet365

Καλά είναι τα νέα από τα... επίφοβα γήπεδα, αφού όλα δείχνουν πως δε θα υπάρχουν θέματα με τις καιρικές συνθήκες για την ομαλή διεξαγωγή 16η αγωνιστική.

Ουκ ολίγα είναι τα παιχνίδια, τόσο για το πρωτάθλημα, όσο και για το Κύπελλο, που αναβλήθηκαν το τελευταίο διάστημα, σε αρκετές περιοχές τις Ελλάδας που χτυπήθηκαν από τον χιονιά και τις κακές, γενικά, καιρικές συνθήκες.

Παρόλα αυτά, όπως όλα δείχνουν, η 16η αγωνιστική θα διεξαχθεί χωρίς προβλήματα. Συγκεκριμένα, το gazzetta.gr επικοινώνησε με ανθρώπους από όλες τις... ύποπτες περιοχές και μέχρι στιγμής, τίποτα δε δείχνει πως θα έχουμε παρόμοια προβλήματα, με αυτά των τελευταίων ημερών.

Στην Ξάνθη, για παράδειγμα, μπορεί ο καιρός να είναι βροχερός, όμως δε προβλέπεται χιονόπτωση, ενώ καλά είναι τα πράγματα και στη Βέροια. Το ίδιο ισχύει και για την Τρίπολη, όπου αναμένεται να υπάρχουν βροχές, αλλά όχι κάτι... ακραίο, ενώ στα Γιάννενα, παρόλο που έχει χιονίσει τις τελευταίες ημέρες, η κατάσταση είναι... υπό έλεγχο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα