To come back του Σεμπά

To come back του Σεμπά

Δημήτρης Τομαράς
To come back του Σεμπά

bet365

Ο Σεμπά αναμένεται να επιστρέψει αποστολή και πιθανώς και 11άδα στον Ολυμπιακό για το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Παραμένει εξαιρετικά αμφίβολος ο Μποτία.

Ο Μπέντο καλείται να αποφασίσει το εάν θα συνεχίσει με δίδυμο στόπερ Βιάνα και Ρέτσου ή εάν θα πάει σε τρικ τύπου Μιλιβόγεβιτς ή Ντε Λα Μπέγια. Και αυτό διότι ο Μποτία παραμένει εξαιρετικά αμφίβολος ενώ πρόβλημα συνεχίζει να έχει ο Ομάρ.

Μένει επίσης να κριθεί το κατά πόσον θα χριστεί ξανά βασικός ή όχι ο Λεάλι. Για τον Καπίνο πάντως δεν ήταν μόνο αγωνιστικά τα κριτήρια αλλά και θέμα νοοτροπίας και προσέγγισης των προπονήσεων. Ο Σεμπά κατά τα άλλα πρόκειται να επιστρέψει αποστολή και να είναι ξανά βασικός. Φιγκέιρας, Μάρτινς, Φορτούνης, Μάριν κα Ιντέγε λογικά θα είναι ξανά βασικοί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα