«Σε επαφές με ΑΕΚ για Σκούλετιτς»

«Σε επαφές με ΑΕΚ για Σκούλετιτς»

«Σε επαφές με ΑΕΚ για Σκούλετιτς»

bet365

Ο μάνατζερ του Σκούλετιτς επιβεβαίωσε στο gazzetta.gr τις επαφές της ΑΕΚ και τόνισε πως ο παίκτης θέλει να έρθει στην Ελλάδα. Ισως και αύριο εξελίξεις.

Κοντά στην Ενωση βρίσκεται ο Πέταρ Σκούλετιτς, αν κρίνουμε τα όσα είπε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, με τον Σέρβο να επιθυμεί να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα όπως τουλάχιστον αποδεικνύεται από τις δηλώσεις που μας έκανε ο Ράγιο.

Μάλιστα, είναι πιθανό το θέμα να τελειώσει τις επόμενες ημέρες, με την ΑΕΚ να έχει πάρει... προβάδισμα για τον δανεισμό του Σκούλετιτς, τη στιγμή πάντως που τον παίκτη της Λοκομοτίβ έχουν στο στόχαστρό τους και άλλες ομάδες (ο ίδιος φέρεται να έχει προτεραιότητα την ΑΕΚ)!

Ο μάνατζερ του 26χρονου Σέρβου φορ, Ραντόγιτσα Ράγιο επιβεβαίωσε στο gazzetta.gr τις επαφές υποστηρίζοντας πως ο πελάτης του θέλει να παίξει στην ΑΕΚ, ότι δηλαδή αυτή είναι η προτίμησή του σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του (έστω και για 6 μήνες με τη μορφή δανεισμού):

«Ο Σκούλετιτς θέλει να παίξει στην ΑΕΚ, είναι ένα μεγάλο και φιλόδοξο κλαμπ. Είμαστε σε επαφές, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα το θέμα. Αύριο θα υπάρξουν νέα ραντεβού για το μέλλον του παίκτη και θα ξέρουμε περισσότερα…Ο παίκτης πάντως θέλει να έρθει στην Ελλάδα», δήλωσε στο gazzetta.gr ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή.

Οι Ρώσοι από την πλευρά τους επιμένουν με δημοσιεύματα πως ο 26χρονος επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα