Α.Ε.Κ: «Δεν υπάρχει θέμα Τζαβέλλα»!

Α.Ε.Κ: «Δεν υπάρχει θέμα Τζαβέλλα»!

Gazzetta team
Α.Ε.Κ: «Δεν υπάρχει θέμα Τζαβέλλα»!

bet365

Η υπόθεση του διεθνούς αμυντικού φαίνεται πως απασχολεί την Ένωση η οποία ωστόσο διαψεύδει τα περί πρότασης και ενδιαφέροντος για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή...

Αρκετές μέρες τώρα υπήρχε η διαρροή (κυρίως από την πλευρά του ποδοσφαιριστή όπως σας είχε ενημερώσει σχετικά το gazzetta.gr) σχετικά με την οποία ο Γιώργος Τζαβέλλας απασχολεί την ΑΕΚ που φερόταν να έχει κάνει κρούση προς τον ποδοσφαιριστή.

Σήμερα κυκλοφόρησαν σενάρια σχετικά με οικονομικά δεδομένα τα οποία βέβαια αν και εφόσον γινόταν επίσημη πρόταση από την κιτρινόμαυρη πΑΕ θα ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα αφού τα λεφτά που σημειωνόταν πως θα πρόσφεραν στον διεθνή στόπερ ήταν αυτά που κέρδιζε ο Λέσκοτ (πάνω - κάτω).

Τελικά από την ΑΕΚ θέλησαν να βάλουν τέλος στα σενάρια περί προχωρημένης υπόθεσης Τζαβέλλα. Μάλιστα το προχώρησαν παρακάτω τονίζοντας επισήμως πως «δεν υπάρχει καν θέμα Τζαβέλλα για την ΑΕΚ». Διαψεύδουν τα πάντα γύρω από ενδεχόμενο ενδιαφέρον και φυσικά όσα σημειώθηκαν με νούμερα και προτάσεις...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα