Γροντής: «Θα πάμε καλύτερα»

Γροντής: «Θα πάμε καλύτερα»

Gazzetta team
Γροντής: «Θα πάμε καλύτερα»

bet365

Ο Γροντής έδειξε βέβαιος πως στον Ηρακλή μπορούν να βελτιωθούν παρά τα πολλά προβλήματα
Βέβαιος πως ο Ηρακλής θα βρει τον... δρόμο του έδειξε να είναι ο Δημήτρης Γροντής μέσω του «Arena FM 89». «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Ηρακλή. Μπορεί η βαθμολογική θέση να μην είναι καλή, αλλά θα βοηθήσουμε όλοι, η ομάδα να βρει το δρόμο της. Το να παίζεις τον Ηρακλή είναι κάτι πολύ σημαντικό και μας δίνει κίνητρο. Το κλίμα είναι πολύ καλό στα αποδυτήρια και είμαι βέβαιος ότι θα πάμε πολύ καλύτερα. Όλες οι ομάδες είναι κοντά στη βαθμολογία», είπε αρχικά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Γηραιού.
Και συνέχισε. «Με μια νίκη, φτάνεις τον άλλον. Το κάθε ματς είναι τελικός. Τώρα έχουμε το ματς με την Ξάνθη που έχει πολύ καλή ομάδα, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα