Χωρίς Τσιγκρίνσκι η ΑΕΚ στο Αγρίνιο

Θοδωρής Βασίλης
Χωρίς Τσιγκρίνσκι η ΑΕΚ στο Αγρίνιο

bet365

Χωρίς τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι θα αγωνιστεί στο Αγρίνιο η ΑΕΚ. Επιστρέφει από τιμωρία ο Βράνιες.

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω της το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και στρέφει την προσοχή της στο εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ο Ζοσέ Μοράις για άλλο ένα ματς θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ο οποίος έκανε θεραπεία για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον τένοντα του αριστερού του προσαγωγού.

Αντίθετα, ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βράνιες ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Στα της προπόνησης, όσοι αγωνίστηκαν στο ντέρμπι έκαναν αποκατάσταση ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Την Τρίτη υπάρχει προπόνηση στις 12.00 και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για Αγρίνιο.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Ανέστης, Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Βράνιες, Μπακάκης, Ντίας, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Ροντρίγκες, Χριστοδουλόπουλος, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Αλμέιδα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα