Στανισάβλιεβιτς: «Σημασία έχει η ομάδα»

Gazzetta team
Στανισάβλιεβιτς: «Σημασία έχει η ομάδα»

bet365

Ο Στανισάβλιεβιτς τόνισε πως αυτό που «μετράει» είναι να κερδίζει ο Αστέρας – Ολοκληρώνεται του Ντουντού στην Νέα Σαλαμίνα
«Ανεβασμένος» είναι ο Στανισάβλιεβιτς, καθώς το τελευταίο διάστημα πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με τον Αστέρα. Μάλιστα στο ματς με τον Παναιτωλικό αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης, όπως είχε συμβεί και κόντρα στην ΑΕΚ «Είναι πολύ σημαντικό για μένα μετά από μια χρονιά εδώ να παίρνω δεύτερο συνεχόμενο βραβείο. Είναι πολύ σημαντική η νίκη και όχι τόσο το βραβείο, όπως και να έχει είμαι χαρούμενος», είπε σχετικά και μετά ρωτήθηκε αν στην καριέρα του έχει άλλη φορά πετύχει δύο γκολ. «Δεν θυμάμαι, νομίζω είναι η πρώτη φορά που το πετυχαίνω».
Μετά σχολίασε πως «η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά, δέχτηκε ένα γκολ αλλά μετά το τριάντα ισορρόπησε το παιχνίδι και ήμασταν καλύτεροι. Με το γκολ που πέτυχα και ισοφαρίσαμε η ομάδα πήρε τα πάνω της ψυχολογικά και ίσως μερικές φορές χρειάζεται να γίνονται αυτά στους αγώνες. Σημασία έχει ότι η ομάδα τα κατάφερε και κέρδισε το παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέρος αυτής της ομάδας. Πολλές φορές μπορεί να συμβεί αυτό, να κολλήσεις και να μην μπορείς να βάλεις γκολ. Ξαφνικά μπορεί να πάρεις μπροστά, να κάνεις ανατροπές, να βάζεις γκολ. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω αυτούς τους συμπαίχτες και αυτόν τον προπονητή».
Κλείνοντας μίλησε για τα παιχνίδια που ακολουθούν με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. «Σκεφτόμαστε μόνο την νίκη με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Θα πάμε να πάρουμε την νίκη και στα δύο παιχνίδια. Την ΑΕΚ την κερδίσαμε στην έδρα μας, με τον Ολυμπιακό χάσαμε στα τελευταία λεπτά, κάτι που ήταν πολύ κακό για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Οπότε πάμε για την νίκη και στα δύο ματς»,
Την ίδια στιγμή ο Ντουντού αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός στη Νέα Σαλαμίνα, όπου προπονητής της ομάδας είναι ο Στάικος Βεργέτης που τον ξέρει πολύ καλά από την συνεργασία τους στον Αστέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα