Τέλος και επίσημα ο Τζαβέλλας από τον ΠΑΟΚ

Τέλος και επίσημα ο Τζαβέλλας από τον ΠΑΟΚ

Σταύρος Σουντουλίδης
Τέλος και επίσημα ο Τζαβέλλας από τον ΠΑΟΚ

bet365

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έβαλε τέλος στην συνεργασία της με τον Γιώργο Τζαβέλλα. Τι αναφέρει η σύντομη και λιτή ανακοίνωση των «ασπρόμαυρων» για το βελούδινο διαζύγιο.

Οι δύο πλευρές οδηγήθηκαν στη λύση του συμβολαίου, αφού ο Γιώργος Τζαβέλλας αποδέχθηκε την οικονομική πρόταση- αποζημίωση (ενός έτους) του Ιβάν Σαββίδη.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του Γιώργου Τζαβέλλα.. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή καλή συνέχεια στην καριέρα του», αναφέρει η ανακοίνωση, που εκδόθηκε πριν από λίγο.

Ο διεθνής άσος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της, το οποίο διαβάσατε από το gazzetta.gr, και δεν αποκλείεται από την στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ το ενδιαφέρον αυτό να μετουσιωθεί και σε συνεργασία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα