Aνακοινώθηκε και επίσημα ο Μπαλτάκος

Aνακοινώθηκε και επίσημα ο Μπαλτάκος

Νίκος Ρόλλας
Aνακοινώθηκε και επίσημα ο Μπαλτάκος

bet365

Και επίσημα αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι από την Δευτέρα το πρωί ο Τάκης Μπαλτάκος.

Την θέση του αντιπροέδρου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέχει και επίσημα από την Δευτέρα το πρωί ο Τάκης Μπαλτάκος. Κάτι που είχε φανεί από την Κυριακή το απόγευμα, όταν ο γνωστός νομικός έδωσε το παρών στα επίσημα της Λεωφόρου, δίπλα από τον Γιάννη Αλαφούζο, παρακολουθώντας το ματς με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «πράσινων»...

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι από σήμερα καθήκοντα αντιπροέδρου αναλαμβάνει ο κ. Τάκης Μπαλτάκος».

Αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο νέος αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός, Τάκης Μπαλτάκος προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Ευχαριστώντας τον κύριο Αλαφούζο για την πρότασή του, αναλαμβάνω καθήκοντα αντιπροέδρου με πλήρη επίγνωση της λαμπρής ιστορίας του συλλόγου, με συναισθηματική φόρτιση αντίστοιχη του βάρους και της ευθύνης που η θέση αυτή συνεπάγεται, με διάθεση πάντα ενωτική και με ακλόνητη την πεποίθηση ότι η βέβαιη επάνοδος του Παναθηναϊκού στη θέση που δικαιωματικά του ανήκει, σε Ελλάδα και Ευρώπη, θα είναι στέρεη, μόνιμη και θεσμική».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα