Έγραψε ιστορία ο Πανιώνιος

Θοδωρής Βασίλης
Έγραψε ιστορία ο Πανιώνιος

bet365

Ο Πανιώνιος τελείωσε τον πρώτο γύρο στην 2η θέση του πρωταθλήματος κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Η σπουδαία εκτός έδρας νίκη του Πανιωνίου μέσα στο Περιστρέρι με 2-1 εκτός από το τους τρεις βαθμούς της νίκης έδωσε την ευκαιρία στον «Ιστορικό» να γράψει ρεκόρ. Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς με την λήξη του πρώτου γύρου τερμάτισε στην δεύτερη θέση πίσω μόνο από τον πρωταθλητή χειμώνα Ολυμπιακό!

Οι δύο προηγούμενες καλύτερες θέσεις που είχαν οι Νεοσμυρνιώτες στο τέλος του πρώτου γύρου, ήταν τις περιόδους 1970-71 και 1960-61, όταν είχαν τερματίσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Το 1960-61 από τον Ολυμπιακό και δέκα χρόνια μετά από τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, με τη νίκη στο Περιστέρι ο Πανιώνιος σημείωσε την πέμπτη του εκτός έδρας νίκη στον πρώτο γύρο ξεπερνώντας την την επίδοση της περιόδου 1999-00 όταν και είχαν πετύχει τέσσερις εκτός έδρας νίκες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα