Μιλόγεβιτς: «Τα καταφέραμε σε μια πάρα πολύ δύσκολη έδρα»

Gazzetta team
Μιλόγεβιτς: «Τα καταφέραμε σε μια πάρα πολύ δύσκολη έδρα»

bet365

Ευχαριστημένος με τη νίκη επί του Ατρόμητου ήταν ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, που μίλησε και για τη σχέση του με τον κόσμο.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Ήρθαμε εδώ να πάρουμε τη νίκη και τελικά τα καταφέραμε σε μία πάρα πολύ δύσκολη έδρα και κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα. Μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι πιο νωρίς με τις ευκαιρίες που είχαμε. Είχαμε μια ατυχία με τον τραυματισμό του Ενγκόνγκ και αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε τα πλάνα μας. Στο β' μπήκε ο Ούμπιντες που είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης, αλλά εμείς ήμασταν πιο επικίνδυνοι. Ήταν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε που έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Ατρόμητο».

Για τα όσα έχει καταφέρει ο Πανιώνιος: «Οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια. Σίγουρα πρόκειται για κάτι πολύ όμορφο και ωραίο. Τώρα όλα τέλειωσαν και περνούν στη στατιστική. Κοιτάμε την επόμενη μέρα γιατί μιλάμε για ποδόσφαιρο. Από αύριο ετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι. Είναι περισσότερο για τους δημοσιογράφους. Ωστόσο, τα παιδιά το αξίζουν για τη δουλειά τους και την προσωπικότητά τους».

Για τις αποδοκιμασίες που είχε ακούσει πρόσφατα από τον κόσμο του Πανιωνίου: «Τα όσα έχω ακούσει από την εξέδρα τα κρατάω για μένα. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Βασίζομαι στη δουλειά μου. Παίρνω κάποιες αποφάσεις, που άλλες φορές είναι σωστές και άλλες λάθος. Είναι πολλά πράγματα που ο κόσμος δεν ξέρει. Ο κόσμος μπορεί να πει κάτι και από την υπερβολική του αγάπη. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα».

Για την ενίσχυση της ομάδας: «Χάσαμε τον Καρίμ. Θέλω να πω ότι είναι τιμή μου που ήταν στα αποδυτήρια του Πανιωνίου, καθώς είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και παίκτης. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει. Κάνουμε κάποιες κινήσεις για να ενισχυθούμε και να βοηθήσουν τα υπάρχοντα παιδιά. Έχουμε κάποιους στόχους που πάνε καλά, αλλά προς το παρόν κοιτάμε τον επόμενο αγώνα. Προσπαθούμε να ενισχύσουμε την ομάδα, όσο μπορούμε, γιατί έχουμε έναν ολόκληρο β' γύρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα