Κορακάκης: «Δίκαιο αποτέλεσμα»

Gazzetta team
Κορακάκης: «Δίκαιο αποτέλεσμα»

bet365

Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα με τον Πανιώνιο ο Γιώργος Κορακάκης, τονίζοντας πως δεν έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο. Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, αφού ο Πανιώνιος στη μεγαλύτερη διάρκεια ήταν καλύτερος. Στην αρχή του ματς είχαμε μπει καλύτερα, αλλά μετά το γκολ του Πανιώνιου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Κάναμε πολλά λάθη και είμαστε τυχεροί που ο Πανιώνιος δεν πέτυχε και δεύτερο γκολ στο α' ημίχρονο. Ξεκινήσαμε καλά στο β' μέρος, ισοφαρίσαμε, ωστόσο δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ. Εκεί αγχωθήκαμε, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και κάπως έτσι δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε».

Για το αν οφείλεται για το αρνητικό αποτέλεσμα ένα γενικότερο λανθασμένο πλάνο ή η πολύ κακή μέρα των παικτών: «Εγώ δεν μπορώ να κατηγορήσω τους παίκτες. Το σίγουρο είναι ότι δεν παίξαμε καλά. Ένα πλάνο για να ακολουθηθεί προαπαιτούμενο είναι η ένταση, το πάθος, η προσωπική μονομαχία. Εμείς δεν είχαμε τίποτα από αυτά. Όλα τα άλλα, δεν μπορούν να έρθουν, ό,τι πλάνο και να έχεις κάνει».

Για το αν τελικά μπορεί ο Ατρόμητος να ελπίζει ακόμα για την πεντάδα: «Οι στόχοι της ομάδας δεν μπορούν να αλλάζουν από παιχνίδι. Οι στόχοι τίθενται στην αρχή της χρονιάς. Ναι, σίγουρα η υπόθεση έχει δυσκολέψει. Τώρα, όμως, πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να δούμε το επόμενο παιχνίδι με την Κέρκυρα. Αυτός είναι ο επόμενος στόχος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα