Μαρσέιγ - Μονακό 1-4

Gazzetta team
Μαρσέιγ - Μονακό 1-4

bet365

Η Μονακό έκανε φύλλο και φτερό την Μαρσέιγ, την οποία διέλυσε με 4-1 για να ανέβει στην κορυφή της Ligue 1.

Σε όλα τα εντός έδρας της παιχνίδια στο «Βελοντρόμ» μέχρι τώρα η Μαρσέιγ είχε δεχθεί μόλις 1 γκολ. Η Μονακό, όμως, απέδειξε ότι είναι έτοιμη για τον τίτλο, έκανε ακόμη μία επιβλητική εμφάνιση και υποχρέωσε τους Μασσαλούς σε βαριά ήττα, την πρώτη εντός έδρας μετά τον Μάρτιο του 2016, με 4-1!

Οι Μονεγάσκοι μπήκαν πολύ δυνατά, όμως η πρώτη ευκαιρία χάθηκε στο 5’ για την Μαρσέιγ με τον Καμπελά. Τελικά, η ομάδα του Γκαρσία δεν άντεξε για πολύ και στο 15’ ο Λεμάρ πέτυχε ένα από τα καλύτερα γκολ της σεζόν με απίθανη λόμπα από δύσκολη γωνία για το 0-1! Το δεύτερο γκολ δεν άργησε να έρθει για τους φιλοξενούμενους με τον Φαλκάο στο 21’ και ο ρυθμός ήταν τρελός. Ο Ρολάντο μείωσε σε 1-2 στο 28’, όμως με το τέλος του πρώτου μέρους ο Μπερνάρντο Σίλβα έκανε το 1-3 για την Μονακό!

Οι Μασσαλοί μπήκαν δυνατά στην επανάληψη, όμως παρέμειναν χωρίς κλασική ευκαιρία και τα πάντα τελείωσαν στο 56’, όταν ο Μπερνάρντο Σίλβα έκανε το 1-4. Μέχρι το τέλος, μάλιστα, εκείνοι που έφτασαν πιο κοντά στο γκολ ήταν οι φιλοξενούμενοι, με τους Ζερμέν (70’) και Φαλκάο (78’) να χάνουν τις σημαντικότερες ευκαιρίες, ενώ έπρεπε να φτάσουμε στο 88’ για να δούμε την πρώτη ευκαιρία της προκοπής για την Μαρσέιγ στο δεύτερο μέρος με τον Γκομίς. Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε την Μονακό να ανεβαίνει στην κορυφή, έχοντας καλύτερη διαφορά τερμάτων από τη Νις.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα