Κωνσταντίνου: «Δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα»

Κωνσταντίνου: «Δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα»

Gazzetta team
Κωνσταντίνου: «Δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Βασίλης Κωνσταντίνου τόνισε πως αν ο Παναθηναϊκός το θελήσει, μπορεί να δαπανήσει χρήματα για κάποιον παίκτη
Ξεκάθαρος πως ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα, ήταν ο Βασίλης Κωνσταντίνου μιλώντας στην ΕΡΤ. «Το αν είναι ανταγωνιστικός ο Παναθηναϊκός, ή όχι, είναι άλλη συζήτηση. Όλοι συμμετέχουμε στη λάθος επιλογή που έγινε με τον Στραματσόνι. Η ευθύνη είναι συλλογική. Κοιτάμε μπροστά, δεν χρειάζεται να ρίχνουμε ευθύνες. Υπάρχουν 4-5 παιδιά τα οποία θα επανδρώσουν την πρώτη ομάδα. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δίνει πίστωση χρόνου. Αυτό έγινε τώρα με τον Χατζηγιοβάννη και με τον Ευαγγέλου. Και έπονται και άλλα παιδιά», είπε αρχικά ο Α' αντιπρόεδρος της ομάδας.
Και συνέχισε. «Αν υπάρξει ένας καλός ποδοσφαιριστής που θα χρειαστεί λεφτά, ο Παναθηναϊκός έχει και θα τα διαθέσει. Το ότι παίρνουμε 10-15 ξένους παίκτες αμφιβόλου ποιότητας, αυτό θα τελειώσει. Τελείωσε. Οι προσφυγές που έγιναν, έγιναν για καθυστέρηση 1-2 δόσεων. Στον Εσιέν υπήρξε καθυστέρηση 2 δόσεων. Τα πήρε τα λεφτά του. Ο Ταυλαρίδης, που έκανε προσφυγή μέχρι χθες έκανε μεν προπόνηση με τη δεύτερη ομάδα, αλλά δεν έδειχνε τάσεις ότι θα κάνει προσφυγή. Δεν προβληματίζουν τον Παναθηναϊκό οι προσφυγές. Δεν είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει χρήματα. Προ ημερών στη γενική συνέλευση έγινε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 5 εκατ. ευρώ μέχρι τέλη Απριλίου. Στο μεσοδιάστημα θα μπουν άλλα 5 εκατ. ευρώ. Θα μπουν δηλαδή 10 εκατ. ευρώ μέσα σε διάστημα τριών μηνών. Δεν βλέπω να υπάρχει το οικονομικό πρόβλημα που μου λέτε. Αν ζητηθούν μεταγραφές, θα γίνουν».
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα