Καέν - Λυών 3-2

Gazzetta team
Καέν - Λυών 3-2

bet365

Με ήττα ξεκίνησε το 2017 στην Ligue 1 η Λυών, που είδε την Καέν να κερδίζει με 3-2 και να βγαίνει από την ζώνη του υποβιβασμού.

Η Λυών υποτίμησε την Καέν και το πλήρωσε. Οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερο πάθος, μπήκαν πολύ δυνατά, προηγήθηκαν με 2-0 και δεν πτοήθηκαν όταν είδαν τους λιονέ να ισοφαρίζουν. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους καενέ ο Σαντίνι, που βρήκε δίχτυα δύο φορές.

Οι παίκτες του Γκαράντ μπήκαν πολύ δυνατά και κυριάρχησαν στο ξεκίνημα. Πήραν το προβάδισμα μόλις στο 8’ με αυτογκόλ του Κορνέ, ενώ στο 29’ με πέναλτι του Σαντίνι έγινε το 2-0! Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τη δύναμη να αντιδράσουν, μείωσαν με πέναλτι του Λακαζέτ στο 35’, ενώ ο Γάλλος επιθετικός έκανε το 2-2 στο 45’ με κεφαλιά από κοντά. Όλοι περίμεναν η αντεπίθεση της Λυών να συνεχιστεί στην αντεπίθεση, όμως οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, έκαναν εξαιρετική εμφάνιση και έφτασαν στη μεγάλη νίκη με γκολ του Σαντίνι στο 61’.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα