Και το είδα τ' όνειρο με τα δίχτυα...

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Και το είδα τ' όνειρο με τα δίχτυα...

bet365

Ο γεροΓιοβάισα έβλεπε... γκολ στον ύπνο του και το έλαβε ως μήνυμα για τη στοιχηματική του δράση στα παιχνίδια της Κυριακής.

Καλησπέρα φίλοι μου!

Αυτό που βλέπεις ένα όνειρο, το ζεις και μόλις ανοίξεις τα μάτια σου χρειάζεσαι ώρα για να καταλάβεις αν όντως έχει συμβεί αυτό ή απλά έμεινε στη φαντασία σου, το ξέρετε; Ε, αυτό!

Το ένστικτο, που λέτε, μάλλον μου έδειξε το δρόμο για τα σημερινά παιχνίδια που θα βάλω στο κουπόνι μου και βλέπω... γκολ. Πως ήταν η ατάκα «i see dead people» στην 6η αίσθηση; Έτσι κι εγώ φωνάζω I see... goals!

Και τσεκάροντας τα παιχνίδια της Κυριακής, το μάτι μου έπεσε σε δύο από αυτά που μπορούμε να βρούμε το... εισόδημα της ημέρας.

Σε Φλωρεντία και Μασσαλία!

Η Φιορεντίνα σκοράρει, η Γιουβέντους... μπάζει και κάπου εκεί, κάτι μας «κολλάει». Ένα ματς τον περασμένο Οκτώβρη κι ένα τον Δεκέμβριο βρίσκει κανείς που να μην έχει σκοράρει η ομάδα του Πάουλο Σόουζα στο πρωτάθλημα, γκολ με το... τσουβάλι στα ματς των μπιανκονέρι δεν έχουν και την πιο συνεπή άμυνα και το G/G το εντοπίζουμε στο 1,90! Και για να το πάμε κι ένα βήμα παρακάτω, ένας συνδυασμός G/G και over 2,5 στο παιχνίδι πληρώνει στο 2,45.

Και από τη Φλωρεντία, κάνουμε το ταξιδάκι στη Μασσαλία, όπου λίγη ώρα μετά τη σέντρα στο ιταλικό παιχνίδι, αρχίζει και το ματς της Μαρσέιγ με τη Μονακό.

Οι γηπεδούχοι στα τέσσερα ματς πρωταθλήματος από τις αρχές Δεκέμβρη πετυχαίνουν πάνω από ένα γκολ, οι Μονεγάσκοι έχουν τέσσερα over στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους στη Ligue1 και το σενάριο για περισσότερα από 2,5 τέρματα στο ματς έχει απόδοση 1,80.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα