Τιάμ: «Νιώθω καλύτερα απ’ ότι στην Ελλάδα»

Σταύρος Σουντουλίδης
Τιάμ: «Νιώθω καλύτερα απ’ ότι στην Ελλάδα»

bet365

Ο Μάμε Τιάμ αποτελεί παρελθόν για τον ΠΑΟΚ και πλέον ως παίκτης της Εμπολί ανυπομονεί για το ντεμπούτο του στο ιταλικό πρωτάθλημα. Άλλωστε, στην Ιταλία νιώθει σαν στο σπίτι του…

Η μεταγραφή του Σενεγαλέζου ολοκληρώθηκε με μια σημαντική καθυστέρηση, λόγω των εγγράφων που έπρεπε να γίνουν από τρεις διαφορετικές ομάδες, με την Εμπολι να τον αποκτά, μέσω Γιουβέντους, αποκτώντας το δικαίωμα αγοράς του Τιάμ στο τέλος της σεζόν.

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ μίλησε στην εφημερίδα «Il Tirreno» για τα όνειρά του στην Ιταλία και το Καμπιονάτο: «Ήθελα πολύ να επιστρέψω στην Ιταλία. Εδώ είναι καλά, μου έλειψε η ζεστασιά των ανθρώπων. Στο Βέλγιο και στην Ελλάδα, όλοι ήταν πολύ πιο κλειστοί. Έπειτα, έχω πολλούς φίλους στην Ιταλία, εδώ μεγάλωσα», υποστήριξε ο Μάμε Τιάμ, που αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό κομμάτι και τις φιλοδοξίες του με την Έμπολι:

«Θέλω να είμαι διαθέσιμος για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας. Χρειάστηκε να περιμένω λίγο καιρό, αλλά στο τέλος όλα πήγαν καλά με την μεταγραφή μου και είμαι πολύ χαρούμενος. Στο Βέλγιο τα πήγα αρκετά καλά, ενώ έφτασα στην Ελλάδα με έναν τραυματισμό και αυτό μου δημιούργησε περισσότερες δυσκολίες. Τώρα όμως είμαι καλά και έτοιμος να δώσω στην Έμπολι την αφοσίωσή μου» τόνισε.

 

SERIE A Τελευταία Νέα