Ροντρίγκες: «Θα αποδείξω ποιος είμαι»

Ροντρίγκες: «Θα αποδείξω ποιος είμαι»

Σταύρος Σουντουλίδης
Ροντρίγκες: «Θα αποδείξω ποιος είμαι»

bet365

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ κατάφερε και συγκέντρωσε πάνω του τα βλέμματα όλων στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ. Χαρούμενος δηλώνει ο εξτρέμ από το Κάπο Βέρντε.

Κόντρα στην Κόνιασπορ ο Γκάρι Ροντρίγκες μπήκε ως αλλαγή στη θέση του Πορτογάλου Ζοσουέ και κατάφερε να γίνει ένα από τα πρόσωπα του αγώνα, χάρη την ασίστ που έδωσε στον Σάμπρι για το γκολ της νίκης.

«Είμαι χαρούμενος και για μένα και για την ομάδα. Είχα το πρώτο μου παιχνίδι με τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ και μπαίνοντας στο γήπεδο συνέβαλα στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και ελπίζω αυτό να συνεχιστεί”, δήλωσε αρχικά ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Συνεχίζοντας ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ πρόσθεσε: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μένα. Βρήκα τους χώρους που χρειάζεται ένας ακραίος ποδοσφαιριστής για να δημιουργήσει καταστάσεις στο γήπεδο. Ήταν σημαντικό να έχω μια ασίστ στο πρώτο μου παιχνίδι με τη νέα μου ομάδα. Θα δείξω ποιος είναι ο Γκάρι Ροντρίγκες. Πιστεύω ότι θα βοηθήσω και θα συμβάλω με τις ασίστ μου και στα επόμενα παιχνίδια».

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα