Το 0-0 της Λεωφόρου, non stop Πανιώνιος και Ξάνθη! (vids)

Gazzetta team
Το 0-0 της Λεωφόρου, non stop Πανιώνιος και Ξάνθη! (vids)

bet365

Το ντέρμπι της Λεωφόρου δεν ανέδειξε νικητή αλλά οι Πανιώνιος και Ξάνθη συνεχίζουν την φρενήρη πορεία τους προς την... κορυφή!

Χωρίς γκολ έληξε το πολυαναμενόμενο ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Παράλληλα όμως οι Πανιώνιος και Ξάνθη συνεχίζουν την εξαιρετική τους πορεία. Σε μεγάλους... μπελάδες ο Παναιτωλικός που υπέστη βαριά ήττα από τον Αστέρα με τον Ματζουράκη να βλέπει την πόρτα της εξόδου.

Το... πρώτο πιάτο της 11ης αγωνιστικής είχε δύο ματς αντί για τρία, αφού πήρε αναβολή η αναμέτρηση του Ηρακλή με την Κέρκυρα. Η Βέροια πήρε επιτέλους νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό, ενώ ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 2-0 στα Περιβόλια, αλλά ο Πλατανιάς ισοφάρισε σε 2-2.

Το πανόραμα της 11ης αγωνιστικής

Σάββατο (14/1)
Ηρακλής-Κέρκυρα (αναβολή)*
Βέροια - Λεβαδειακός 2-0
Πλατανιάς - Ολυμπιακός 2-2

Κυριακή (15/1)
Ξάνθη - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0
Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός 4-1
Ατρόμητος - Πανιώνιος 1-2
ΑΕΛ-ΠΑΟΚ (αναβολή)
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 0-0

*Θα οριστεί νέα ημερομηνία

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα