Γράφας: «Ματς χωρίς γυρισμό»

Γράφας: «Ματς χωρίς γυρισμό»

Gazzetta team
Γράφας: «Ματς χωρίς γυρισμό»

bet365

Ο Γράφας στάθηκε στην κρισιμότητα που είχε για την Βέροια η σημερινή αναμέτρηση
Μονόδρομος ήταν σήμερα η νίκη για την Βέροια και αυτό τόνισε ο Θωμάς Γράφας μετά τη λήξη του σημερινού αγώνα. «Ήταν ματς χωρίς γυρισμό. Έπρεπε πάση θυσία να κερδίσουμε. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, παρά τα όσα ακούστηκαν όλη την εβδομάδα έμειναν συγκεντρωμένοι και τακτικά ήταν άριστοι. Το αποτέλεσμα είναι πέρα για πέρα δίκαιο. Σημαντική η νίκη αλλά πρέπει να την ξεχάσουμε, έρχεται Γολγοθάς. Η ομάδα παρουσιάζεται καλύτερη, είτε το βλέπουν κάποιοι είτε όχι, είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι. Η ομάδα είναι ζωντανή, μέσα στους στόχους και θέλει ηρεμία», είπε αρχικά.
Και μετά ρωτήθηκε για τις προσθήκες που θα γίνουν από εδώ και πέρα. «Καμιά μεταγραφή δεν θα γίνει αν ο παίκτης δεν μπορεί να βοηθήσει αμέσως. Πήραμε δυο παίκτες. Οι μεταγραφές έχουν την δική μου έγκριση. Όσο είμαι εδώ θα παλεύω για το καλύτερο. Εύχομαι και η ομάδα να πηγαίνει προς το καλύτερο, είτε είμαι εγώ είτε όχι», ανέφερε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα