Κροτόνε - Μπολόνια 0-1

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Κροτόνε - Μπολόνια 0-1

bet365

Με γκολ του Τζεμαϊλί οι Ροσομπλού επικράτησαν με 1-0, εκτός έδρας, των νεοφώτιστων, οι οποίοι παραμένουν στην τελευταία θέση.

Να παραμείνει στη Serie A χωρίς να μπλέξει σε περιπέτειες έχει ως στόχο η Μπολόνια και θα τον πετύχει. Να παραμείνει στη Serie A κι ας είναι και μετά από μάχη μέχρι το τέλος έχει ως στόχο η Κροτόνε και μάλλον δεν θα τον πετύχει... Και αυτό το καταλαβαίνουν κάθε Κυριακή που περνάει και χάνουν ματς τα οποία, αν θέλουν να σωθούν, πρέπει να παίρνουν. Οπως αυτό του Σαββάτου, όπου το σουτ του Τζεμαϊλί έκανε τη διαφορά για τους Ροσομπλού, οι οποίοι πήραν το τρίποντο και συνεχίζουν...

Από τα πρώτα λεπτά ο ρυθμός του παιχνιδιού δεν ήταν καλός και τα πράγματα δεν βελτιώνονταν όσο περνούσε η ώρα. Κροτόνε και Μπολόνια έδειχναν να έχουν εξουδετερώσει η μία την άλλη, με συνέπεια να υπάρχουν αρκετά λάθη εκατέρωθεν. Κλασική ευκαιρία δεν υπήρξε για καμία εκ των δύο και έτσι το πιο σημαντικό γεγονός του πρώτου 45λεπτου ήταν οι δύο αναγκαστικές αλλαγές, λόγω μυικών προβλημάτων, που έκαναν οι φιλοξενούμενοι: Εξω οι Τοροσίδης (29') και Γκασταλντέλο (42'), μέσα οι Κραφτ και Οκουόνκβο.

Στην επανάληψη, πάντως, τα πράγματα ήταν καλύτερα για την Μπολόνια και φάνηκε από νωρίς. Στο 51' ο Τζεμαϊλί με σουτ έκανε το 0-1 πετυχαίνοντας το γκολ Νο9 των Ροσομπλού με σουτ εκτός περιοχής και στο 55' πήγε να βάλει ακόμη ένα, πιο εντυπωσιακό, αλλά ο Κορντάτς απέκρουσε. Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντοναντόνι είχε το προβάδισμα, είχε τον έλεγχο και είχε και τις ευκαιρίες για το δεύτερο γκολ που θα κλείδωνε το τρίποντο αλλά ο Ντέστρο δεν τις αξιοποίησε, με αποτέλεσμα η Κροτόνε να παραμένει ζωντανή. Και αφού ήταν ζωντανή, προσπάθησε ως το τέλος για την ισοφάριση αλλά η άμυνα των φιλοξενούμενων καθάρισε όλες τις σέντρες που έγιναν.

 

SERIE A Τελευταία Νέα