Οριστική αναβολή στο Ηρακλής-Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Οριστική αναβολή στο Ηρακλής-Κέρκυρα

bet365

Ο πάγος δεν επέτρεψε την διεξαγωγή του Ηρακλής-Κέρκυρα στο Καυτανζόγλειο. Για νέα ημερομηνία και όχι για την Κυριακή πάει το παιχνίδι.

Μετά από διαμαρτυρίες και ένα μίνι μπάχαλο στα αποδυτήρια, το παιχνίδι του Ηρακλή με την Κέρκυρα αναβλήθηκε.

Πως όμως φτάσαμε ως εδώ; Η διοίκηση του Καυτανζογλείου από την Παρασκευή είχε ενημερώσει πως δεν θα ήταν δυνατή η διεξαγωγή του παιχνιδιού λόγω του πάγου που έχει καλύψει τον αγωνιστικό χώρο, ενώ δεν υπήρχε νερό και θέρμανση στα αποδυτήρια, καθώς είχαν σπάσει οι σωλήνες.

Οι φιλοξενούμενοι όμως, στην επιθεώρηση που έκαναν την Παρασκευή, διαπίστωσαν πως το πρόβλημα δεν είναι και τόσο μεγάλο. Κάτι που επεσήμαναν στους ανθρώπους του «γηραιού» το μεσημέρι του Σαββάτου, καταλογίζοντας τους ευθύνες για το γεγονός οτι δεν έκαναν τίποτα τις προηγούμενες ημέρες για να καθαρίσουν τον αγωνιστικό χώρο.

Έτσι, με τις δύο ομάδες να πιέζουν για διαφορετικά πράγματα, ο διαιτητής Καραντώνης βγήκε για να επιθεωρήσει τον αγωνιστικό χώρο, αλλά ο πάγος, παρά τις 5 σκούπες που εμφανίστηκαν, τον ανάγκασε να κλείσει το φύλλο αγώνα, αναβάλλοντας το παιχνίδι για την Κυριακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, επειδή η κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στα αποδυτήρια (είναι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος) δεν πρόκειται να έχει βελτιωθεί, η SuperLeague προσανατολίζεται στο να ορίσει νέα ημερομηνία για την διεξαγωγή του.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της Κέρκυρας, Βασίλης Αργυρός είπε στην κάμερα της Nova: «Θεωρώ οτι υπάρχει υπαιτιότητα του σταδίου γιατί έχουμε να κάνουμε δύο ταξίδια. Μπορούσε να γίνει το παιχνίδι, εμείς θέλαμε να γίνει, αλλά αν δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις να γίνει, τι να κάνουμε. Εδώ και 2-3 μέρες θα μπορούσε να καθαριστεί το γήπεδο. Δεν μπορεί ούτε αύριο να γίνει το παιχνίδι. Όπως μας είπαν οι άνθρωποι του γηπέδου δεν υπάρχει προσωπικό. Θέρμανση και νερό είχαμε πάντως στα αποδυτήρια και μάλιστα ζεστό. Να μείνουμε στην Θεσσαλονίκη και να γίνει το παιχνίδι, δεν έχουμε πρόβλημα, αλλά δεν υπάρχει βούληση για να καθαριστεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα