Απόλυση «εξαιτίας» Μέσι

Απόλυση «εξαιτίας» Μέσι

Gazzetta team
Απόλυση «εξαιτίας» Μέσι

bet365

Η Μπαρτσελόνα άλλαξε τον υπεύθυνο επικοινωνίας της στην Ισπανική Ομοσπονδία, επειδή εκείνος δήλωσε ότι: «Χωρίς τους συμπαίκτες του ο Μέσι δεν θα ήταν το ίδιο καλός».

Ο Πέρε Γκρατάκος είχε τον ρόλο του υπεύθυνου επικοινωνίας της Μπαρτσελόνα στην Ισπανική Ομοσπονδία. Τον είχε, αλλά από την Παρασκευή έχασε τη θέση του. Ο σύλλογος τον απάλλαξε από τα καθήκοντά του, επειδή είπε κάτι για τον Λιονέλ Μέσι, που δεν άρεσε στην διοίκηση και αυτό ήταν μάλλον λογικό να συμβεί, από τη στιγμή που εκφράστηκε με αρνητικό τρόπο για τον ηγέτη της ομάδας και δεν ευθυγραμμίστηκε με το club.

Ο Γκρατάκος δήλωσε μετά την πρόκριση επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο στο Κύπελλο ότι: «Δεν ήταν μόνο ο Μέσι. Ο Λέο είναι από τους πιο σημαντικούς, αλλά πάνω απ' όλα είναι η ομάδα. Χωρίς τους Ινιέστα, Νεϊμάρ, Πικέ και τους υπόλοιπους, ο Λέο δεν θα ήταν τόσο σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Τώρα όμως είναι ο κορυφαίος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα