H πρόκριση, ο Μπεργκ και οι νέοι...

H πρόκριση, ο Μπεργκ και οι νέοι...

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
H πρόκριση, ο Μπεργκ και οι νέοι...

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την αυτονόητη πρόκριση μετά το 3-0 με τον Κισσαμικό, τον Μπέργκ που τελικά επανήλθε στα γκολ και τους νέους που εμφανίστηκαν στην Λεωφόρο

Tην δουλειά του την έκανε χθες ο Παναθηναϊκός. Και τη νίκη-πρόκριση πέτυχε επί του Κισσαμικού, αφού το 3-0 δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας για τη ρεβάνς και το γκολ πέτυχε ο Μπέργκ, για να τον βοηθήσει στη συνέχεια ώστε να αποκτήσει την επαφή του κα πάλι με τα δίχτυα. Όπως χθες το μεσημέρι τα είχα γράψει έγιναν (http://www.gazzetta.gr/football/article/1032460/niki-prokrisi-kai-gkol-o-mpergk). Το μόνο αρνητικό είναι, ότι χρειάστηκε να μπει στο δεύτερο ημίχρονο για μισή ώρα ο Λέτο , ώστε να βάλει δύο γκολ και να «καθαρίσει»- και με την κλάση του και με την ρέντα που έχει σαν επιθετικός -την πρόκριση. Κατά τα άλλα από το χθεσινό παιχνίδι κρατάμε το 3-0, που ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο και την προσπάθεια του Ουζουνίδη να πάρει ότι καλύτερο μπορεί από τους παίκτες, που έχει τώρα στην διάθεσή του, που είναι πολύ λιγότεροι από αυτούς, που θα έχει από τον επόμενο μήνα με τις επιστροφές, που αναμένονται και μία, δύο μεταγραφές(το πολύ) ακόμα που θα έρθουν.

Επειδή και στον κόσμο αρέσει το νέο αίμα το νέο Ελληνόπουλο ας αρχίσουμε από τα φρέσκα πρόσωπα που είδαμε χθες.

Θετικές εντυπώσεις για τον Ευαγγέλου, που έκανε ένα καλό ντεμπούτο. Εβγαινε πρώτος στην μπάλα, ήταν αποτελεσματικός στις επεμβάσεις του και ψηλά και χαμηλά και έπαιζε με αυτοπεποίθηση στόπερ λες και παίζει χρόνια στην ομάδα. Προσοχή , όμως, μην υπερβάλουμε. Αυτά τα είδαμε με αντίπαλο τον Κισσαμικό. Για να πεις, ότι ένας παίκτης είναι έτοιμος να μπει στην ομάδα και να βοηθήσει πρέπει να τον δεις σε μία σειρά αγώνων και με πιο δύσκολους αντιπάλους. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι μπροστά σε αυτό τον Ιβανόφ ο Ευαγγέλου θα έπρεπε από την αρχή της χρονιάς να πάρει περισσότερες ευκαιρίες.

Ο Χατζηγιοβάννης είχε ξεχωρίσει με την τεχνική του και την εκρηκτικότητά του από το καλοκαίρι στην προετοιμασία και χθες όταν μπήκε αλλαγή είχε μία πολύ ωραία ενέργεια και ένα σουτ, που αν έμπαινε γκολ θα ήταν από τα ωραιότερα που έχουμε δει. Τον πάει η εξέδρα τον πιτσιρικά και αυτό του δίνει αυτοπεποίθηση και ελευθερία στις κινήσεις του να κάνει το κάτι παραπάνω. Αυτό το παιδί, σου δείχνει, ότι κάτι έχει να δώσει , αλλά θέλει μεγάλη προσοχή και σωστή διαχείρηση. Και σε αυτό το κομμάτι ο Παναθηναϊκός έχει τον καλύτερο στον πάγκο. Ο Ουζουνίδης έχει βγάλει νέους παίκτες σε όλες τις ομάδες που πήγε και πρόσφατα από τον Πανιώνιο ανέδειξε πολλούς παίκτες, τους οποίους βλέπουμε να παίρνουν μεταγραφές.

Από κει και πέρα είναι φανερό, ότι ο Ουζουνίδης προσπαθεί να βρει στον Μαρινάκη μία θέση, που θα μπορεί να αποδώσει καλύτερα και τον είδαμε και χθες αμυντικό χαφ. Ετρεξε, έκλεψε μπάλες ,προσπάθησε να πασάρει και είναι δεδομένο, ότι στην θέση αυτή θα αποτελεί μία εναλλακτική λύση.

Οσο για την απόδοση της ομάδας, ήταν προβληματική στο πρώτο ημίχρονο και αποτελεσματική στο δεύτερο μέρος. Το καλό νέο είναι ότι ο Βλαχοδήμος εμφανίζεται όλο και καλύτερος και στο ένας εναντίον ενός δημιουργεί καταστάσεις. Χθες κέρδισε το πέναλτι και δημιούργησε το πρώτο γκολ του Μπέργκ. Το κακό νέο είναι, ότι ο Μπουμάλ συνεχίζει να βρίσκεται σε μία …χειμερία νάρκη και βλέπουμε άλλον παίκτη από αυτόν, που βλέπαμε πέρυσι τον Γενάρη, που ήρθε στην ομάδα.

Ο Μέστο παραμένει από κακός, έως αδιάφορος και αυτό είναι ένα θέμα και ενόψει ΑΕΚ, ενώ ο Χουχούμης άλλη μία ευκαιρία την πέταξε.

Τώρα ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ, που ο Παναθηναϊκός πρέπει να παίξει καλύτερα σαν ομάδα και να έχει τους μεσοεπιθετικούς του παίκτες σε πολύ καλή μέρα για να πάρει το παιχνίδι….

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.