«Στέλνουν» Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
«Στέλνουν» Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ

bet365

Τον επιθετικό της Λέγκια Βαρσοβίας, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που έχει εκφράσει την επιθυμία του ν' αποχωρήσει, «στέλνει» στον ΠΑΟΚ ο πολωνικός Τύπος.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «sportowefakty.wp.pl», ο 26χρονος φορ της Λέγκια, δεν συμμετέχει στη χειμερινή προετοιμασία της ομάδας και παρά το γεγονός πως δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2018, έχει ενημερώσει πως επιθυμία του είναι να μη συνεχίσει άλλο στη Βαρσοβία.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο ποδοσφαιριστής δηλώνει ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει ολοκληρωθεί η θητεία του στη Λέγκια, έπειτα και από την κουβέντα που έκανε με τον πρόεδρο του πολωνικού συλλόγου, Μπόγκουσλαβ Λεσντόρσκι...

Ο Πρίγιοβιτς, ανήκει στη Λέγκια από το 2015, έχοντας σημειώσει 24 γκολ και 13 ασίστ σε 72 ματς, ενώ έχει περάσει από τις Πάρμα, Ντέρμπι Κάουντι, Σιόν, Ντζουγκάρντενς και Μπολούσπορ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα