Σεβίλλη - Ρεάλ Μαδρίτης 3-3

Gazzetta team
Σεβίλλη - Ρεάλ Μαδρίτης 3-3

bet365

Αυτή η Ρεάλ δεν χάνει πουθενά! Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-1 από τη Σεβίλλη, ισοφάρισε 3-3 κι έμεινε 40 διαδοχικά ματς αήττητη… Αφησε πίσω της τη Μπαρτσελόνα.

«Είμαστε στο καλύτερο σημείο από τη στιγμή που είμαι εδώ» τόνισε παραμονές του αγώνα ο Ζιντάν και ο Γάλλος επιβεβαιώθηκε ακόμα μια φορά! Η Ρεάλ προκρίθηκε πανηγυρικά στα προημιτελικά, μετέτρεψε το 1-3 της Σεβίλλης σε 3-3 κι έφτασε τα 40 διαδοχικά ματς χωρίς ήττα, το καλύτερο ρεκόρ ισπανικής ομάδας. Η Βασίλισσα άφησε πίσω της τη Μπαρτσελόνα και κυνηγά πλέον τη... Γιουβέντους (43 ματς αήττητη η ομάδα του Κόντε). Οι Μαδριλένοι έκαναν ροτέισον και στο ίδιο γήπεδο την Κυριακή θα επιδιώξουν νίκη για... τίτλο!

Η ομάδα του Ζιντάν είχε... μαξιλάρι το 3-0 του πρώτου ματς και πήγε στη Σεβίλλη για να περάσει ένα ήρεμο βράδυ, αλλά και να κρατήσει το αήττητο! Βέβαια, το ξεκίνημα δεν ήταν το ιδανικό... Στο 6ο λεπτό το σουτ του Κρανεβίτερ έδιωξε ο Κασίγια, αλλά δεν έγινε το ίδιο στο 10'. Ο Ντανίλο με μια... υπέροχη κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης σημειώνοντας ένα εντυπωσιακό αυτογκόλ. Η Ρεάλ προσπάθησε να απαντήσει στο 25', ο Ντίας κέρδισε δυο... τρελές κόντρες, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Η Σεβίλλη συνέχισε την πίεση, αλλά σε δυο περιπτώσεις Μπεν Γιεντέρ και Κορέα δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Ωστόσο, όλα τελείωσαν για τους γηπεδούχους στο 48', όταν ο Μάρκο Ασένσιο έκανε μια φανταστική κούρσα 60 μέτρων, δεν έπεσε και ισοφάρισε 1-1. Οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα και προσπάθησαν να μπουν στο κόλπο. Στο 52ο λεπτό ο Γιόβετιτς συστήθηκε στο κοινό του Πιθχουάν με ένα υπέροχο τέρμα σημειώνοντας το 2-1. Το 3-1 ήρθε στο 77' με τον Ιμπόρα και κάπου εκεί οι Σεβιγιάνοι το πίστεψαν. Ομως ο... Κρανεβίτερ έβαλε τέλος στα όνειρα της ομάδας του, αφού ανέτρεψε τον Καζεμίρο και ο Σέρχιο Ράμος με άψογη εκτέλεση πέτυχε το 3-2. Το γκολ στις καθυστερήσεις όμως πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους Μαδριλένους! Ο Μπενζεμά πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, είχε τη βοήθεια της τύχης και κράτησε το αήττητο!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα