Μίλαν - Τορίνο 2-1

Γιώργος Κοντογεώργης
Μίλαν - Τορίνο 2-1

bet365

Η Τορίνο προηγήθηκε και έκανε τρομερό πρώτο μέρος, όμως η Μίλαν γύρισε το ματς σε 3 λεπτά στο δεύτερο και με τη νίκη 2-1 πέρασε στους «8» του Coppa Italia όπου θα παίξει με την Γιουβέντους.

Πολύ καλύτερα μπήκε στο ματς η Τορίνο, πίεσε την Μίλαν και έχασε την πρώτη φάση στο 15' όταν μετά το γύρισμα του Λιάγιτς το σουτ του Μπενάσι κοντραρίστηκε και πήγε στα πλαϊνά δίχτυα. Στο 26' η Μίλαν θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ αλλά ο Μποναβεντούρα που έφυγε μόνος δεν πήρε καλά μπροστά του την μπάλα και ο Μπαρέκα τον πρόλαβε και τον έκοψε. Στο 27' η Μίλαν είχε την πρώτη προσπάθεια on-target με το σουτ του Μπερτολάτσι στον Χαρτ και στην κόντρα ο Μπενάσι πέρασε μέσα στην περιοχή στον Μπελότι ο οποίος τελείωσε τη φάση πετυχαίνοντας το 15ο γκολ του στη σεζόν (0-1). Στο 30' ο σκόρερ εκτέλεσε ξανά από καλή θέση μετά την προσπάθεια του Λιάγιτς αλλά τον σταμάτησε ο πολύ αρνητικός, Ιτούρμπε, για να κλείσει το πρώτο μέρος με εντυπωσιακή φάση και ευκαιρία για την Μίλαν όμως το εξαιρετικό βολέ του Κούτσκα στο 35' στο πέρασε λίγο έξω από την εστία του Χαρτ.

Στην πρώτη φάση για το δεύτερο μέρος το σουτ του Ιτούρμπε πήγε στον Ντοναρούμα, ο Λαπαντούλα προσπάθησε να... σκοτώσει τον Χαρτ, ο Κούτσκα άγγιξε το γκολ με κεφαλιά και η συνέχεια ήταν εκπληκτική για την Μίλαν. Στο 61' ο Αγγλος keeper της Τορίνο έβγαλε το σουτ του Σούσο, όμως στην εξέλιξη της φάσης από το γύρισμα του Μποναβεντούρα ο Κούτσκα έκανε το 1-1. Μόλις τρία λεπτά μετά, οι Rossoneri γύρισαν το ματς. Ο Σούσο έκανε την κλασική πλέον κίνηση και τη σέντρα από δεξιά και ο Μποναβεντούρα με βολέ στην κίνηση τρύπησε τα χέρια του Χαρτ. Το 2-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος, κάτι στο οποίο έπαιξε σημαντικό ρόλο ο Ντοναρούμα, ο οποίος στο 68' νίκησε τον Μπελότι σε καθαρό τετ-α-τετ κρατώντας την νίκη-πρόκριση και παίρνοντας τη ρεβάνς για το γκολ που δέχθηκε στο πρώτο μέρος. Στο 84' ο Μποναβεντούρα δεν κατάφερε να δώσει πανηγυρικό τόνο στη νίκη της ομάδας του Μοντέλα, η Τορίνο έμεινε με 10 στο 87' αφού αποβλήθηκε ο Μπαρέκα για φάουλ στον Σούσο και στο 94' ο Λαπαντούλα έχασε σίγουρο γκολ αφού απέφυγε και τον Χαρτ αλλά δεν σήκωσε καθόλου το κεφάλι για να δει εστία, στέλνοντας την μπάλα πάνω στον Μορέτι.

Μικρό το κακό για την Μίλαν, η οποία πήρε την πρόκριση για τους «8», όπου την περιμένει σε μονό αγώνα στο Τορίνο η Γιουβέντους στις 25 του μήνα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα