Έκανε δικό του, την καψούρα τους…

Κώστας Νικολακόπουλος Κώστας Νικολακόπουλος
Έκανε δικό του, την καψούρα τους…

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta για τη μεταγραφή του Ανσαριφάρντ στον Ολυμπιακό.

Δεν μπορώ να ξέρω αν ο Ανσαριφάρντ πιάσει στον Ολυμπιακό. Κατά βάθος για καμία μεταγραφή δεν μπορούμε να ξέρουμε…

Ξέρω όμως τρία πράγματα...

Πρώτον, ότι στον ενάμιση χρόνο που βρίσκεται στην Ελλάδα βγάζει μία εικόνα πραγματικά αξιόλογου σέντερ φορ. Έχει βάλει 15 γκολ (κανένα με πέναλτι η, φάουλ) κι έχει δώσει και πέντε ασίστ, σε συνολικά 51 παιχνίδια πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Τέσσερα από αυτά γκολ ήταν στον Παναθηναϊκό και στον ΠΑΟΚ (από δύο).

Δεύτερον, ότι είναι σε καλή ηλικία (στα 26 προς 27 χρόνια του), είναι εν ενεργεία διεθνής στο Ιράν (53 συμμετοχές-14 γκολ) και ο Ολυμπιακός τον πήρε με καλές οικονομικές συνθήκες (400 χιλ. Ευρώ ο Πανιώνιος και κάπου 450 με 500 χιλ. Ευρώ ετήσιο συμβόλαιο ο Καρίμ, την στιγμή που αρχικά είχε ζητήσει ένα εκ. Ευρώ και μετά 650 χιλ. Ευρώ).

Τρίτον, ότι το παιδί αποτελούσε μεγάλη καψούρα τόσο της ΑΕΚ, που τον προόριζε για βασικό της φορ, όσο και του Παναθηναϊκού, με τον Ουζουνίδη να έκανε σαν τρελός για την απόκτηση του, αλλά και του ΠΑΟΚ, που είχε δώσει γη και ύδωρ στον παίκτη (πάνω από 700 χιλ. Ευρώ ετήσιο συμβόλαιο) και μία θέση βασικού στην επίθεση.

Αυτόν λοιπόν τον παίκτη, που τον καψουρεύτηκαν και οι τρεις άλλοι, τον έκανε δικό του ο Ολυμπιακός. Έτσι απλά.

Ούτε Πιέρος, ούτε Καρίμ...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.