Αποφόρτιση ο Κιβρακίδης

Αποφόρτιση ο Κιβρακίδης

Νίκος Μαρούδας
Αποφόρτιση ο Κιβρακίδης

bet365

Η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο, συνεχίστηκε με τον Κιβρακίδη να ακολουθεί πρόγραμμα αποφόρτισης.

Συνεχίστηκε το πρωί της Πέμπτης η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο. Ο Γιώργος Κορακάκης, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και έχει άπαντες στη διάθεσή του.

Ο Κιβρακίδης, ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης και την Παρασκευή αναμένεται να γυμναστεί κανονικά.

Την Παρασκευή, οι Μπάγκα, Κεϊτά, Κατράνης, θα βρεθούν πριν την προπόνηση στο 3ο Γυμνάσιο Περιστερίου ώστε να μοιράσουν εισιτήρια για το παιχνίδι της Κυριακής.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα