Σάντσεθ στο Gazzetta: «Δε ξέρω τίποτα για ΠΑΟΚ»

Σταύρος Σουντουλίδης
Σάντσεθ στο Gazzetta: «Δε ξέρω τίποτα για ΠΑΟΚ»

bet365

Το όνομα του Φεντερίκο Καρτάμπια, έχει πέσει στο τραπέζι για τον ΠΑΟΚ, αλλά ο ατζέντης του Σάλβα Σάντσεθ, μιλώντας στο Gazzetta.gr, αρνήθηκε την παραμικρή επαφή με τον «Δικέφαλο».

Ο 24χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Βαλένθια μπορεί να ψάχνει ομάδα όπου θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, μπορεί το όνομά του να συζητιέται έντονα στην ποδοσφαιρική πιάτσα και να είναι ένα από τα καλά ονόματα του φετινού μεταγραφικού παζαριού, αλλά προς το παρόν ο εκπρόσωπος του αγνοεί τα περί ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ.

«Δεν έχω έρθει σε επαφή με κανέναν άνθρωπο της ελληνικής ομάδας, οπότε δεν μπορώ να μιλήσω για τον Καρτάμπια και τον ΠΑΟΚ», υποστήριξε ο Σάλβα Σάντσεθ, που αν και δεν το είπε, έδειξε να είναι απόλυτα ενημερωμένος για το ότι το όνομα του πελάτη του «παίζει» στα ελληνικά media.

Ωστόσο, ο μάνατζερ του Καρτάμπια δεν έκλεισε κάποια πόρτα, «δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα για το μέλλον» είπε χαρακτηριστικά, αποδεικνύοντας πως στις προθέσεις του 24χρονου ταλαντούχου Αργεντινού μεσοεπιθετικού είναι να βρει ομάδα στη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ασφαλώς και 24χρονος Αργεντινός είναι μια περίπτωση ποδοσφαιριστή, που μπορεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, με δεδομένα τα στοιχεία που τον συνοδεύουν, αλλά και το γεγονός ότι το συμβόλαιο του λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο.

Πάντως, στην αγγλική έκδοση της Wikipedia κάποιοι φίλοι του ΠΑΟΚ πρόλαβαν και τον «βάπτισαν» ποδοσφαιριστή του «Δικεφάλου»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα