Με προβλήματα και... ανάγκη για σοβαρότητα

Με προβλήματα και... ανάγκη για σοβαρότητα

Κώστας Ζάλιαρης
Με προβλήματα και... ανάγκη για σοβαρότητα

bet365

Ο Παναθηναϊκός οφείλει να δώσει βαρύτητα και στο σημερινό (19:30), παιχνίδι με τον Κισσαμικό, για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Πολλά τα αγωνιστικά προβλήματα για τους «πράσινους»...

Από τη στιγμή που ο θεσμός του Κυπέλλου είναι ο μοναδικός ρεαλιστικός στόχος αυτή τη στιγμή για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, άπαντες γνωρίζουν ότι το παιχνίδι στη Λεωφόρο (τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport1) είναι τέτοιο στο οποίο πρέπει να έρθει το σκορ πρόκρισης, παρά τις όποιες δύσκολες συνθήκες έχουν διαμορφωθεί και τα αγωνιστικά προβλήματα που περιορίζουν πολύ τις επιλογές του κόουτς του «τριφυλλιού».

Εννέα είναι συνολικά οι ποδοσφαιριστές στους οποίους δεν μπορεί να υπολογίζει ο Ουζουνίδης (τραυματίες, απόντες στο Κόπα Άφρικα αλλά και όσοι βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου).

Μολέδο, Κουτρουμπής, Εμποκού, Κουλιμπαλί, Γουακάσο, Ιβανόφ, Σάμπα, Κουρμπέλης και Ζέκα βρίσκονται εκτός πλάνων για το σημερινό παιχνίδι, με τους Τελάντερ και Ευαγγέλου πιθανότατα να βρεθούν στα στόπερ, ενώ στον άξονα ενδέχεται να παρουσιαστούν οι Ρέις και Μίγγος.

Αν και την Κυριακή ακολουθεί το παιχνίδι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, στον Παναθηναϊκό θέλουν να κάνουν κάπως πιο άνετο το ταξίδι της επόμενης εβδομάδας στα Χανιά για τον επαναληπτικό με τον Κισσαμικό.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα