Επιστροφή Ζήκου και συμφωνία με Σαμαρά η Ένωση

Επιστροφή Ζήκου και συμφωνία με Σαμαρά η Ένωση

Gazzetta team
Επιστροφή Ζήκου και συμφωνία με Σαμαρά η Ένωση

bet365

Την ενίσχυση των ακαδημιών της επιθυμεί η ΑΕΚ. Για τον λόγο αυτό επέστρεψε στην Ένωση ο Άκης Ζήκος, ενώ σημαντική προσθήκη είναι και η συμφωνία με τον Γιάννη Σαμαρά, μέχρι πρότινος υπεύθυνο ακαδημιών του Παναθηναϊκού.

Αλλαγές σε πολλά μέτωπα για την ΑΕΚ, με την Ένωση εκτός από το μεταγραφικό κομμάτι να τρέχει και πολλά ακόμα πράγματα που αφορούν είτε άμεσα, είτε έμεσα την ομάδα. Μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Μπαρμπαλιά που αναλαμβάνει ρόλο σκάουτερ, υπάρχουν δύο σημαντικές προσθήκες στις ακαδημίες της ομάδας, δείχνοντας πως πραγματικά στο συγκεκριμένο κομμάτι θα πέσει μεγάλο βάρος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport, οι... κιτρινόμαυροι ήρθαν σε συμφωνία με τον Άκη Ζήκο και τον Γιάννη Σαμαρά. Ο πρώτος επιστρέφει στην Ένωση και ουσιαστικά θα τρέξει όλο το πρότζεκτ έχοντας τον απόλυτο έλεγχο, ενώ δίπλα του θα έχει και τον μέχρι πρότινος υπεύθυνο ακαδημιών του Παναθηναϊκού και γνώστη του αντικειμένου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα