Το «ΓΙΑΤΙ;» του ΟΦΗ

Το «ΓΙΑΤΙ;» του ΟΦΗ

Gazzetta team
Το «ΓΙΑΤΙ;» του ΟΦΗ

bet365

Οι Κρητικοί περιέγραψαν με τον δικό τους τρόπο την ταλαιπωρία που υπέστησαν – Η αντίδραση του Μητρόπουλου και η επιστολή στην ΕΠΟ.
Οι Κινέζοι λένε πως μία εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις. Αυτή που αναρτήθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα του ΟΦΗ, περιγράφει ανάγλυφα την ταλαιπωρία που υπέστησαν τα μέλη της, που τελικά δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν στην Ξάνθη. Μάλιστα ως λεζάντα σε αυτή υπήρχε η ερώτηση «ΓΙΑΤΙ;» που στην προκειμένη περίπτωση δεν απαντήθηκε. Οι Κρητικοί περιέγραψαν την «Οδύσσειά» τους.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η... ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ
«Η αποστολή του ΟΦΗ αναχώρησε την Τρίτη (10/1) το μεσημέρι (3μμ) από το Ηράκλειο για την Αθήνα. Από εκεί επρόκειτο να πετάξει στις 6 το απόγευμα της ίδια μέρας για την Χρυσούπολη Καβάλας και από εκεί μετά οδικώς να μεταβεί στην Ξάνθη, για το παιχνίδι Κυπέλλου που είχε οριστεί για την Τετάρτη (11/1, 3μμ). Η πτήση για την Καβάλα ματαιώθηκε λόγω της κακοκαιρίας.
Οι άνθρωποι του ΟΦΗ σε συνεννόηση με την αεροπορική εταιρεία, έψαξαν την επιλογή να ταξιδέψουν αργά το βράδυ για την Αλεξανδρούπολη, αλλά και αυτή η πτήση ματαιώθηκε.
Η επόμενη επιλογή ήταν η πτήση της Τετάρτης (11/1) στις 7 το πρωί, απο την Αθήνα για την Αλεξανδρούπολη.
Η αποστολή του ΟΦΗ αποσύρθηκε σε ξενοδοχείο την Τρίτη (10/1) αργά το βράδυ και οι παίκτες του ΟΦΗ, ξύπνησαν στις 4 τα χαράματα για να επιστρέψουν στο αεροδρόμιο, ώστε να ταξιδέψουν.
Στις 7 το πρωί επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο, αλλά μετά από λίγο τους ζητήθηκε να κατέβουν, καθώς και αυτή η πτήση ματαιώθηκε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών! Αυτή ήταν η τελευταία τους δυνατότητα να ταξιδέψουν στην Ξάνθη, καθώς δεν υπήρχε καμία άλλη επιλογή για να βρίσκονται έγκαιρα στο γήπεδο, για να διεξαχθεί το παιχνίδι.
Αμέσως μετά οι άνθρωποι του ΟΦΗ, άρχισαν την προσπάθεια για να βρούν εισιτήρια για την επιστροφή της ομάδας στο Ηράκλειο.
Ούτε αυτό ήταν εύκολο.
Τελικά μετά από προσπάθεια, βρέθηκαν εισιτήρια, ώστε η αποστολή να επιστρέψει στη βάση της, σε …τρείς δόσεις και διαφορετικές πτήσεις!
Ο ΟΦΗ έλαβε όλα τα απαραίτητα έγγραφα από τις αεροπορικές εταιρείες, για την αδυναμία να μεταβεί στον προορισμό του και θα τα προσκομίσει στις αρμόδιες αρχές, προκειμένου το παιχνίδι με την Ξάνθη, να οριστεί σε νέα ημερομηνία».
Η παραπάνω εικόνα με «πρωταγωνιστή» τον Παύλο Μητρόπουλο, προκάλεσε η «ειρωνεία» ορισμένων και την άμεση αντίδραση του έμπειρου μέσου. «Λοιπον Κ εγω χαμογελασα μολις ειδα την φωτο στ αεροδρομιο αλλα το αστειο εχει κ τ ορια του..ταλαιπωρια το λιγοτερο που μπορουμε να πουμε κ πιστεψε με κανεις δεν θα ηθελε να ειναι στην θεση μας..γιαυτο ας σεβομαστε καποια ανθρωπινα πραγματα πριν το ριξουμε στην πλακα», έγραψε χαρακτηριστά στην σελίδα του στο Facebook.
Μάλιστα ο ΟΦΗ έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ, όπου εξιστορεί την κατάσταση που περιήλε.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ
«Η ομάδα μας αναχώρησε την Τρίτη (10/1) το μεσημέρι από Ηράκλειο για Καβάλα με ενδιάμεση στάση στην Αθήνα. Η πτήση από Ηράκλειο για Αθήνα πραγματοποιήθηκε κανονικά όμως η πτήση για Καβάλα, στις 18.00, ακυρώθηκε λόγω των επικρατουσών εκεί καιρικών συνθηκών. Η αεροπορική εταιρεία (AEGEAN), μας μετέφερε σε μία βραδινή πτήση για Αλεξανδρούπολη (της 10ης ιανουαρίου), η οποία επίσης ματαιώθηκε.
Μετά και από αυτό η ως άνω εταιρία μας μετέφερε σε πρωινή πτήση της Τετάρτης 11/01 στις 07:00 το πρωί για Αλεξανδρούπολη.
Η ομάδα μας διέμεινε στην Αθήνα το βράδυ της Τρίτης 10/1 και προσήλθε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος την Τετάρτη 11/01 στις 06:00 το πρωί. Επιβιβάστηκε κανονικά στο αεροπλάνο όπου παρέμεινε έως τις 08:00. Ακολούθως μας ενημέρωσαν να αποβιβαστούμε, γιατί δεν ήταν δυνατή η πραγματοποίηση της πτήσης λόγω της σοβούσης κακοκαιρίας στο Νομό Έβρου.
Κατόπιν επαφών των υπευθύνων της ημετέρας ΠΑΕ, η αεροπορική εταιρεία μας ενημέρωσε ότι η επόμενη πτήση ήταν στις 15:30 και αδυνατούσε να μας μεταφέρει σε οποιαδήποτε άλλη πτήση.
Ως εκ τούτου όπως και εσείς καταλαβαίνετε δεν ήταν εφικτό, να αφιχθούμε στον προορισμό μας (στην πόλη της Ξάνθης, προκειμένου να αγωνιστούμε στον προγραμματισμένο αγώνα Κυπέλου ΞΑΝΘΗ – ΟΦΗ, για τις 15:00 τηνΤετάρτη 11/1.
Τούτο παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές μας και λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στη χώρα μας και ειδικά στους Νομούς του Έβρου.
Με νεότερο έγγραφο μας, θα σας προσκομίσουμε και την βεβαίωση της αεροπορικής εταιρίας στην οποία θα αναφέρονται όσα σας αναφέρουμε παραπάνω.
Κατόπιν όλων των ανωτέρω παρακαλούμε όπως προχωρήσετε σε εκ νέου ορισμό του ως άνω αγώνα, ο οποίος δεν διεξήχθη εξ αιτίας των όσων σας εκθέσαμε (ανυπέρβλητη αδυναμία προσέλευσης, λόγω ανωτέρας βίας)».
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα