Ο Ίβιτς κρατάει χαμηλά την μπάλα…

Gazzetta team
Ο Ίβιτς κρατάει χαμηλά την μπάλα…

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς στάθηκε στην καλή απόδοση των παικτών του, μίλησε για τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς και κράτησε χαμηλούς τους τόνους, παρά το 0-2 του πρώτου αγώνα.

Αναλυτικά ο Σέρβος προπονητής του ΠΑΟΚ, μετά το τέλος της αναμέτρησης, είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για τη σημερινή νίκη: «Το ζητούμενο ήταν το αποτέλεσμα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολες οι συνθήκες στον αγωνιστικό χώρο, δεν ήταν εύκολο να προσαρμοστείς, ειδικά όταν δεν κάναμε κανονικές προπονήσεις. Δεν μπορώ να πω πως υπήρχε κίνδυνος για την ομάδα μου, αξίζαμε τη νίκη και συνεχίζουμε».

Για το γεγονός ότι έπαιξε με τρεις στην άμυνα: «Όταν φτάσαμε εδώ και όταν είδα τον αγωνιστικό χώρο, έκανα μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής και για αυτό αποφάσισα να παίξω με τρεις στην άμυνα».

Για το δεύτερο παιχνίδι: «Δεν έχει σχέση το ένα παιχνίδι με άλλο. Δεν ήρθαμε εδώ για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι, αλλά για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Υπάρχει και το δεύτερο παιχνίδι. Είχαμε απέναντι μας σήμερα μία καλή και οργανωμένη ομάδα, αλλά έχουμε και το δεύτερο παιχνίδι».

Για την επιστροφή του Εργκίς Κάτσε: «Ο Κάτσε είναι δικός μας παίκτης, πήγε για έξι μήνες δανεικός, γύρισε και πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει. Για αυτό τον κρατήσαμε και θα τον χρησιμοποιώ από εδώ και πέρα».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα