Κοντά στη Βαλένθια ο Φρανκ Άρνεσεν!

Σταύρος Σουντουλίδης
Κοντά στη Βαλένθια ο Φρανκ Άρνεσεν!

bet365

Πολύ κοντά στο να αναλάβει το πόστο του αθλητικού διευθυντή της Βαλένθια βρίσκεται ο Φρανκ Αρνεσεν, όπως υποστηρίζει σημερινό δημοσίευμα ισπανικής ιστοσελίδας. Βασικός του ανταγωνιστής ο Νταβίδ Αλμπέλδα.

Ο Δανός πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ διαμένει μόνιμα στην ισπανική πόλη, έχοντας φορέσει, για δυο σεζόν από το 1981 έως το 1983, τη φανέλα της Βαλένθια. Έτσι, οι επαφές με τους ανθρώπους της πρώην ομάδας του ήταν μάλλον εύκολες στην προσπάθεια της διοίκησης των «νυχτερίδων» να βάλουν μια τάξη στο φετινό αγωνιστικό χάος.

Πριν από μερικούς μήνες ο 60χρονος παράγοντας είχε δηλώσει πως μετά την εμπειρία του στον ΠΑΟΚ είχε αποφασίσει να βγει στη σύνταξη και να αποσυρθεί από το χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά φαίνεται ότι μπροστά στο πρόβλημα της Βαλένθια μπορεί και να αλλάξει άποψη.

Πάντως, το δημοσίευμα της εφημερίδας «Super Deporte», υποστηρίζει πως ο Δανός πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, βρίσκεται προ των πυλών της προβληματικής φέτος Βαλένθια. Με τη θέση φλερτάρει επίσης ο Νταβίδ Αλμπέλδα, ο οποίος φέρεται να είναι ο βασικός ανταγωνιστής του.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα