Πρόταση δανεισμού για Ιβανόφ!

Πρόταση δανεισμού για Ιβανόφ!

Νίκος Αθανασίου
Πρόταση δανεισμού για Ιβανόφ!

bet365

Ο Παναθηναϊκός έχει πρόταση για δανεισμό του Ιβάν Ιβανόφ και είναι στο χέρι του Βούλγαρου κεντρικού αμυντικού το αν θα αποχωρήσει άμεσα ή θα περιμένει! Η... βιασύνη του Ταυλαρίδη.

Στην τελική της ευθεία φαίνεται πως μπαίνει η αποχώρηση του Ιβάν Ιβανόφ. Μετά τις πληροφορίες για ενδιαφέρον από την Τουρκία, ο Παναθηναϊκός βρήκε πρόταση δανεισμού για τον Βούλγαρο στόπερ, με την ομάδα που ενδιαφέρεται από το εξωτερικό να καλύπτει το συμβόλαιο μέχρι το τέλος της χρονιάς. Οι «πράσινοι» έχουν δώσει την συγκατάθεσή τους και είναι στο χέρι του διεθνή άσου το αν θα δεχθεί να πάει δανεικός ή αν θα περιμένει πρόταση για κανονική μεταγραφή.

Από κει και πέρα, και όσον αφορά την προσφυγή του Στάθη Ταυλαρίδη, αξίζει να σημειώσουμε το εξής: Την προηγούμενη εβδομάδα ο Νίκος Λυμπερόπουλος είχε συνάντηση με τον ποδοσφαιριστή. Ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» ξεκαθάρισε πως άμεσα θα του κάνει πρόταση για λύση του συμβολαίου. Ο «Ταύλα» δεν περίμενε και κατέθεση προσφυγή για τα δεδουλευμένα και την ελευθερία του. Να υπενθυμίσουμε πως από το καλοκαίρι και έπειτα ο έμπειρος στόπερ δεν υπολογίζεται και προπονείται με τους «κομμένους» όλο αυτό το διάστημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα