Τσουκαλάς ο... καθοριστικός! (pics)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Τσουκαλάς ο... καθοριστικός! (pics)

bet365

Ο Σταύρος Τσουκαλάς έδωσε τη νίκη στον Αστέρα Τρίπολης κόντρα στην ΑΕΚ, όντας για ακόμη μια φορά καθοριστικός για την ομάδα του. Ποιες άλλες φορές έκρινε αποτέλεσμα; Το gazzetta.gr θυμάται.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, ο Σταύρος Τσουκαλάς αποτέλεσε το λόγο για να βγάλουν οι διοικούντες τον Αστέρα Τρίπολης 150.000 ευρώ από τα ταμεία τους και να τα προσφέρουν στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενεργοποιώντας ουσιαστικά την ρήτρα αποδέσμευσής του.

Η αξία του και το πόσο καλός και χρήσιμος παίκτης είναι, έχει γίνει γνωστό μέσα από την παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια.

Πέρα όμως από αυτό ο Σταύρος Τσουκαλάς έχει μάθει να σκοράρει και καθοριστικά γκολ.

Απέναντι στην ΑΕΚ, έκανε το 3-2 στο 81', διαμορφώνοντας το τελικό σκορ, ενώ έδωσε στους Αρκάδες μια πολύ σημαντική νίκη, με το εξαιρετικό τελείωμά του.

Αυτό δεν ήταν το πρώτο όμως. Φέτος, απέναντι στη Βέροια, για το Κύπελλο, μπήκε ως αλλαγή στο 58' και σκόραρε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων δίνοντας άλλη μια πολύτιμη νίκη με 1-0.

Βέβαια, ένα από το πιο σπουδαία γκολ που έχει πετύχει ποτέ είναι αυτό κόντρα στην Ξάνθη, με την φανέλα του ΠΑΣ, στο 45'+1', βγάζοντας τους Ηπειρώτες στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην ιστορία τους!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα