Έφτασε Γαλλία ο Πάρντο

Gazzetta team
Έφτασε Γαλλία ο Πάρντο

bet365

Ο Φελίπε Πάρντο το βράδυ της Τρίτης έφτασε στη Γαλλία και στο Ναντ όπου θα συνεχίσει την καριέρα του και δήλωσε πως ο Κριστιάν Καρεμπέ τον ενθάρρυνε να υπογράψει στην ομάδα.

Ποδοσφαιριστής της Ναντ θα είναι για τους επόμενους έξι μήνες ο Φελίπε Πάρντο. Ο Κολομβιανός, παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό με την οψιόν αγοράς να βρίσκεται στα 5 εκατομμύρια ευρώ. Ο Πάρντο, το βράδυ της Τρίτης έφτασε στο Παρίσι μετά από ταξίδι τριών ωρών και στη συνέχεια στο Ναντ μαζί με την γυναίκα και τα παιδιά του.

Εκεί έκανε τις πρώτες δηλώσεις του ως ποδοσφαιριστής των Γάλλων, τονίζοντας αρχικά: «Δεν έχω παίξει πολύ φέτος. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα να έρθω στη Νάντ, μια μεγάλη ομάδα, με πολλούς οπαδούς. Ο Κριστιάν Καρεμπέ με ενθάρρυνε να υπογράψω. Πάντα με στήριζε».

Στη συνέχεια μίλησε για τον Σέρχιο Κονσεϊσάο: «Ξέρω πολύ καλά τον Σέρχιο Κονσεϊσάο από το πέρασμά μου από την Μπράγκα, είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, ένας προπονητής με μεγάλη ποιότητα και αξία. Η παρουσία του στην ομάδα, έπαιξε καθοριστικό ρόλο να πάρω την απόφαση να έρθω στη Ναντ».

Τέλος αναφέρθηκε στους στόχους που έχει με την νέα του ομάδα: «Θέλω να σκοράρω και να δώσω καθοριστικές πάσες. Είναι μια καινούρια πρόκληση για μένα, μια πραγματική ευκαιρία για να μπορέσω να επιστρέψω στο Τσάμπιονς Λιγκ, που αγωνίστηκα πέρσι με τον Ολυμπιακό. Θέλω να δείξω στον κόσμο την αξία μου και την ποιότητα μου, να παίξω καλά, να βάλω γκολ και να κάνω τις πλέον αποφασιστικές πάσες. Θα τα δώσω όλα, όπως κάνω πάντα, για να βοηθήσω την Ναντ να πάρει μια πολύ καλή θέση στο Championnat. Ένα πρωτάθλημα πολύ μεγάλης αξίας με μεγάλες ομάδες».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα