Τρίκαλα - Αστέρας Τρίπολης 0-2 (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Τρίκαλα - Αστέρας Τρίπολης 0-2 (vids)

bet365

Από το πρώτο ματς, ο Αστέρας Τρίπολης εξασφάλισε ουσιαστικά την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος αφού το 0-2 στα Τρίκαλα δεν αφήνει περιθώρια για κάτι διαφορετικό! Καλτσάς και Κώτσιρας σκόραραν για τους Αρκάδες.
Το πρώτο και καθοριστικό βήμα πρόκρισής του στην συνέχεια του Κυπέλλου έκανε ο Αστέρας Τρίπολης στην έδρα των Τρικάλων. Νίκη με σκορ 2-0 με γκολ των Καλτσά και Κώτσιρα σε ένα ματς με δύσκολες καιρικές και γηπεδικές συνθήκες.
Η ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ Η ΣΕΝΤΡΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΙΣ 17.20
Ήταν πάντως ένα ματς που πέρασε από χίλια μύρια κύματα. Στις 11 το πρωί ήταν σχεδόν βέβαιο πως δεν θα γίνει λόγω χιονιού και παγετού. Στις 2 το μεσημέρι είχε λιώσει κατά ένα μεγάλο μέρος το χιόνι και ο πάγος. Τελικώς μετά από μία τελευταία επιθεώρηση ο Κομίνης ξεκίνησε το ματς στις 17.20 αντί για τις 17.15.
Ως προς το βασικό σχήμα των 2 ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος κατέβασε ενδεκάδα του Αστέρα με ορισμένους βασικούς του παίκτες. Κίπερ ο Αθανασιάδης και στην άμυνα οι Ίγκορ, Μπέρτος, Σελίν και Κυριακόπουλος. Στον άξονα οι Ιγκλέσιας και Ντούντου, επιτελικός ο Δημούτσος και τριάδα στην επίθεση με Κώτσιρα, Καλτσά και τον φορ Ιωαννίδη. Σχηματισμό 4-2-3-1 είχε και ο γηπεδούχος ΑΟ Τρικάλων με βασικό φορ τον Γιαννιτσάνη.
ΕΝΑ ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΗΜΙΩΡΟ ΜΕ ΚΑΚΙΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΡΙΚΑΛΑ
Στο α' μέρος δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα να μπορεί να σταθεί κανείς. Σε δύσκολες καιρικές και γηπεδικές συνθήκες δεν βγήκε ούτε μία κλασική και μεγάλη φάση. Το μόνο πράγμα που μπορεί να κρατήσει κανείς είναι το πρέσινγκ, η προσπάθεια και η επιθετική ενέργεια και διάθεση του ΑΟ Τρικάλων. Από το 25' και μετά οι Αρκάδες βρέθηκαν σε κάποιες περιπτώσεις σε θέση βολής αλλά οι τελικές τους επιλογές ήταν τραγικές.
ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥΤΣΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΑ
Στο 31' ο Δημούτσος είχε ένα σουτ με φάλτσο που βρήκε στο δοκάρι. Μία σουτάρα από τον διεθνή άσο που λίγο έλλειψε να κάνει το 0-1. Λίγο πριν θα μπορούσε να είχε δοθεί πέναλτι στον Αστέρα για μία κλωτσιά από πίσω σε Ιωαννίδη από τον Ριζογιάννη.
ΤΗΝ ΛΥΣΗ Ο ΚΑΛΤΣΑΣ ΚΑΙ 0-1
Στο 39ο λεπτό ο Ιγκλέσιας έσπασε την μπάλα στον Κώτσιρα. Αυτός την έδωσε στον Ιωαννίδη που σούταρε αλλά ο Πασχαλάκης του είπε "όχι". Ο Καλτσάς πήρε το... ριμπάουντ και από κοντά σκόραρε για το 0-1. Στο 45' ο Σιδεράκης έκανε δύο επεμβάσεις στην ίδια φάση σε σουτ των Καλτσά και Κώτσιρα. Στην ίδια φάση ο Ντούντου είχε ένα σουτ σε αντίπαλο σώμα.
ΜΠΑΛΙΑ - ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΑΠΟ ΙΓΚΛΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΡΕΡ ΚΑΙ Ο ΚΩΤΣΙΡΑΣ
Στο 50ο λεπτό ο Αστέρας βγήκε ξανά στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και σκόραρε. Τρομερή μπαλιά πίσω από την σέντρα του Ιγκλέσιας για τον Κώτσιρα που σε θέση βολής δεν αστόχησε για το 0-2. Στην συνέχεια στο ματς έκανε ντεμπούτο για τον Αστέρα ο νεαρός Μπαστιάνος, που μπήκε αλλαγή στην θέση του Ίγκορ. Στο 71' ο Λεάντρο είχε με σουτ του μεγάλη φάση για το 2-1, ωστόσο ο κίπερ των Αρκάδων έκανε τεράστια απόκρουση. Στο 80' ο Σιδεράκης έκανε μία ακόμα πολύ καλή επέμβαση σε τετ α τετ του Καλτσά. Στο 83' ο τερματοφύλακας του Αστέρα έβγαλε πολύ δύσκολα μία κεφαλιά του Μαρουκάκη. Το 0-2 έμεινε έτσι μέχρι τέλους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα