Παίζει μόνος του ο Παναθηναϊκός για Ίσακ!

Παίζει μόνος του ο Παναθηναϊκός για Ίσακ!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Παίζει μόνος του ο Παναθηναϊκός για Ίσακ!

bet365

Μετά την Άντερλεχτ και η Γκενκ αποσύρθηκε από την διεκδίκηση του Σουηδού φορ, Μίκαελ Ίσακ με τον Παναθηναϊκό πλέον να μην έχει αντίπαλο για την απόκτηση του.

Ο 23χρονος φορ της Ράντερς, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά με τα χρώματα του συλλόγου από την Δανία είχε μιλήσει με κολακευτικά σχόλια στο gazzetta.gr για τον Παναθηναϊκό.

Για τον Σουηδό επιθετικός ενδιαφέρθηκαν Άντερλεχτ, Ζούλτε, Βάρεγκεμ και Γκενκ, ωστόσο οι βελγικοί σύλλογοι καταλήγουν σε άλλους φορ ανοίγοντας τον δρόμο για τον Παναθηναϊκό.

Ο βελγικός Τύπος υποστηρίζει πως ο Ίσακ δεν είναι ο ποδοσφαιριστής που ψάχνει η Γκενκ.

Το κόστος της μεταγραφής του από την Ράντερς δεν ξεπερνά τις 400.000 ευρώ, ωστόσο μετά τον τραυματισμό του υπάρχουν επιφυλάξεις ακόμη και από τους «πράσινους» για το αν μπορεί να βοηθήσει άμεσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα