Μπαργκάν: «Θα παίξουμε με χιονοπέδιλα»

Μπαργκάν: «Θα παίξουμε με χιονοπέδιλα»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Μπαργκάν: «Θα παίξουμε με χιονοπέδιλα»

bet365

Ο αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης… οδεύει προς αναβολή καθώς η σφοδρή χιονόπτωση και η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου κάθε άλλο παρά συνθέτουν κατάλληλες συνθήκες. Πάντως, ο Κενάν Μπαργκάν δήλωσε έτοιμος να φορέσει τα χιονοπέδιλά του.

«Θα βάλουμε τα χιονοπέδιλα και θα παίξουμε», είπε αστειευόμενος στο περιθώριο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην μπουτίκ της ΠΑΕ Άρης. «Το σημαντικότερο είναι να έχει ο κόσμος τη δυνατότητα παρουσίας στο γήπεδο, αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει. Ο αγωνιστικός χώρος είναι σε άσχημη κατάσταση, δε νομίζω να γίνει το παιχνίδι, εμείς πάντως είμαστε έτοιμοι», είπε.

Ο Μπαργκάν αναφέρθηκε στη δυσκολία που αντιμετώπισαν οι ποδοσφαιριστές και στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο, καθώς επίσης και στον αγώνα με την Καλλιθέα. «Κανονικά έπρεπε να μη γίνει ούτε ο τελευταίος αγώνας γιατί στο γήπεδο είχε πάγο. Ευτυχώς κερδίσαμε γιατί οι συνθήκες ήταν δύσκολες. Νομίζω ότι με εξαίρεση τον αγώνα με την Καλλιθέα, η ομάδα δείχνει ότι ανταποκρίνεται στα δύσκολα ματς κι αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε», κατέληξε.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα