Η «μπηχτή» του Κριστιάνο για τον Πικέ

Κώστας Ζάλιαρης
Η «μπηχτή» του Κριστιάνο για τον Πικέ

bet365

Ευκαιρία να... πετάξει τη σπόντα του προς τον Ζεράρ Πικέ και να δώσει συνέχεια στην κόντρα της Ρεάλ με τη Μπαρτσελόνα, αν και εκτός αγωνιστικού χώρου, βρήκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της «βασίλισσας» παρέλαβε και το βραβείο του κορυφαίου για το 2016 από τη FIFA, δηλώνοντας πως το περασμένο, πλέον, έτος, ήταν το καλύτερο της καριέρας του μέχρι αυτή τη στιγμή.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ισπανικό Τύπο μετά τη νέα του επιτυχία, ο «CR7», μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον «πόλεμο» που έχει δεχθεί αλλά και πιο συγκεκριμένα για ορισμένα σχόλια που έγιναν από τον Ζεράρ Πικέ, με τον Κριστιάνο ν' απαντά:

«Πολλοί με αμφισβητούν μέχρι και αυτή τη στιγμή και γενικότερα έχω δεχθεί πολλά “πυρά”, εντός κι εκτός γηπέδου. Τι άλλο να πω; Μακάρι το 2017 ο κόσμος να είναι πλέον πιο μυαλωμένος...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα