Ανακοίνωσε Ντάουντα ο Ατρόμητος

Ανακοίνωσε Ντάουντα ο Ατρόμητος

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Ντάουντα ο Ατρόμητος

bet365

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου Νιγηριανού επιθετικού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 1,5 χρόνο στην ομάδα του Περιστερίου.

Εμενε απλά το τυπικό του θέματος. Κι αυτό πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το μεσημέρι όταν και ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμπιόλα Ντάουντα. Ο 28χρονος Νιγηριανός επιθετικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Περιστερίου (για 1,5 χρόνο).

«Επέλεξα τον Ατρόμητο γιατί από το πρώτο τηλεφώνημα ένιωσα οικεία, κατάλαβα ότι σε αυτή την ομάδα έπρεπε να πάω. Μια ομάδα με φιλοδοξίες, όπως εγώ γι’ αυτό και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκονται εδώ. Δεν είναι επιλογή χρημάτων, είναι μια επιλογή από καρδιάς! Είναι αλήθεια πάντως ότι ήθελα να έρθω στην Αθήνα, να δω τις εγκαταστάσεις της ομάδας, τους ανθρώπους της γιατί ως επαγγελματίας οφείλω να επεξεργάζομαι όλες τις συνθήκες και πραγματικά η προσέγγιση που είχα, με έκανε να νιώσω μέλος του Ατρόμητου από την πρώτη στιγμή. Διαπίστωσα λοιπόν ότι υπάρχουν οι καλύτερες συνθήκες για να πετύχω. Έρχομαι στα μέσα της σεζόν αλλά πνευματικά και σωματικά νιώθω ήδη έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα», είπε αρχικά ο Ντάουντα για να προσθέσει

«Θέλω πάρα πολύ να πάμε στα playoffs και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Προσωπικά εύχομαι και θέλω να πετύχω πολλά γκολ για να κερδίσω τίτλους όπως έκανα με την Κάλμαρ αλλά και με τον Ερυθρό Αστέρα».

Ο Ντάουντα θα φορέσει την φανέλα με το νούμερο «27»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα