Ο Τότι «αποχαιρέτησε» τον Μανωλά
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να χτυπάει και να χτυπάει ξανά για τον Κώστα Μανωλά. Οι Αγγλοι υποστηρίζουν ότι το ποσό της κρούσης προς την Ρόμα μπορεί να ξεπεράσει και τα 50 εκατ. ευρώ. Σε αυτό το παιχνίδι της αποχώρησης του Ελληνα σέντερ μπακ από την Αιώνια Πόλη, μπήκε και η «Il Messaggero».
Η ιταλική εφημερίδα ισχυρίζεται ότι ο Φραντσέσκο Τότι προανήγγειλε ουσιαστικά την μεταγραφή του Μανωλά, λέγοντας κάτι σχετικά με τη φωτογραφία που τράβηξαν οι δυο τους στον πάγκο κατά την κυριακάτικη αναμέτρηση με την Τζένοα: «Αυτή θα είναι η τελευταία φωτογραφία μου με τον Μανωλά», είπε ο Capitano και τα σενάρια πήραν φωτιά.
Εκτός βέβαια εάν ο Τότι σκέφτεται (λέμε τώρα) να φύγει για το τελευταίο εξάμηνο της καριέρας του από τους Τζαλορόσι...
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
