Οι μόλις τέσσερις φορές του Άρη

Οι μόλις τέσσερις φορές του Άρη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Οι μόλις τέσσερις φορές του Άρη

bet365

Η κακή ανασταλτική λειτουργία του Άρη είναι το μόνιμο αντικείμενο συζήτησης. Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει παραδεχθεί το πρόβλημα, αντιλαμβάνεται ότι με τους υπάρχοντες είναι αδύνατο να ξεπεραστεί, αλλά είναι… δεσμευμένος όσο καθυστερεί η ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας του.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι σε σύνολο 12 επίσημων αγώνων σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας, μόλις τέσσερις φορές ο Άρης κράτησε ανέπαφη την εστία του. Μάλιστα στους αγώνες της Football League τούτο συνέβη χωρίς να δεχθεί ιδιαίτερη πίεση από τους αντιπάλους του. Αυτό είχε σημειώσει εξάλλου και ο Νίκος Αναστόπουλος μετά τη νίκη της ομάδας του επί των Χανίων στο Κλεάνθης Βικελίδης, την ευκολία με την οποία δέχεται γκολ η ομάδα του.

Είναι πλέον σαφές ότι ο 58χρονος τεχνικός έχει πάψει να πιστεύει ότι η επίλυση του προβλήματος μπορεί να έρθει με λύσεις εκ των έσω, γι’ αυτόν τον λόγο στην – στην ευρεία συζήτηση που είχε με τον Θόδωρο Καρυπίδη την περασμένη εβδομάδα – σημείωσε ότι είναι αναγκαίο να «τρέξει» η διαδικασία ενίσχυσης της ομάδας.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα