«Ηρωικοί φίλαθλοι»

«Ηρωικοί φίλαθλοι»

bet365

Η διοίκηση των Τρικάλων ευχαρίστησε τον κόσμο και ενημέρωσε πως μπορούν είτε να κρατήσουν είτε να αλλάξουν τα εισιτήρια του αγώνα με την Αναγέννηση που αναβλήθηκε.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα, ο μεγαλομέτοχος Χρήστος Γιαλιάς και ο πρόεδρος Γιώργος Γιαλιάς θα ήθελαν να ευχαριστήσουν και δημόσια τους ηρωικούς μας φιλάθλους που αψήφησαν τις πρωτόγνωρες καιρικές συνθήκες και βρέθηκαν στο δημοτικό στάδιο. Κατανοούμε πλήρως την απόφαση του διαιτητή κ. Μπαλατσούκα για να μην γίνει το παιχνίδι, αφού πάντα προέχει η υγεία των αθλητών.

Να τονίσουμε ότι όσοι φίλαθλοι δεν ήρθαν σε επικοινωνία το μεσημέρι με την ΠΑΕ για το θέμα των εισιτηρίων μπορούν να το κάνουν τις εργάσιμες ώρες στα γραφεία της ομάδας. Εκεί μπορούν να επιλέξουν αν θέλουν να κρατήσουν το απόκομμα για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας, όταν αυτός οριστεί ή να το ανταλλάξουν με τον αγώνα κυπέλλου της Τρίτης με τον Αστέρα Τρίπολης.

Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ και σας περιμένουμε όλους την Τρίτη στις 5.15 μ.μ. στο δημοτικό στάδιο για τον αγώνα Κυπέλλου. Ενώ θυμίσουμε ότι η τιμή των εισιτηρίων θα έχουν ως εξής:

ΘΥΡΑ 8: 5 ευρώ
ΘΥΡΑ 1: 7 Ευρώ
ΘΥΡΑ 4: 10 ευρώ».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα